mandag den 30. juli 2012

Tomme kufferter ?

Ja kufferterne er tømte og vasketøjsbunkerne enorme,

MEN kattene tog det ganske afslappet og så deres snit til hver at hoppe i en kuffert og teste dem som sove-baser.
Basse i min kuffert

Bølle i Kaspers kuffert
Kattene nyder så meget at være hjemme igen...og jeg nyder at være sammen med dem :D.

Mens vi nød den græske sol og mad, måtte kattene "nøjes" med Bakkely Kattepension. Jeg er super tilfreds med kattepensionen og synes faktisk at mine katte ser bedre ud end da jeg afleverede dem (?).

Skal dog lige berette at Basse var så stresset, at han rystede og klagede sig, da han så mig, men det tog ikke mange sekunder før vi skulle nusse og stikke snuderne sammen. Da han kom i transportkassen gik det helt galt med ham igen.....han kan ikke li' at køre bil, men plejer at udholde turen ved at sidde musestille og jamre en gang i mellem. Denne gang var der fuld korsang på og han tissede et helt hav i transportkassen. 

Stakkels kat og træls for mig....jeg lukkede ham ud af kassen på badeværelset, hvor han sprang rundt i panik  = total nedvaskning af badeværelse....føj en sur stank katteurin. 

Nå men vigtigst var det, at få Basse til at falde til ro igen. Han nyder nu at være hjemme og holder mig gerne ved selskab i sofaen. Bølle...jah han har indtaget kvarteret igen og ser ud som om han aldrig har været hjemmefra.4 kommentarer:

 1. hvor er dine katte bare søde, jeg havde også en hund der ville med på ferie, han havde enda selv medbragt alt sit legetøj oppe i kufferet.ha en dejlig dag klem

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne katte, og dejligt at de har jer hjemme igen:) Vores kat Samson, hader sit transportbur og tisser også af stress. Vi har valgt at sidde med ham på skødet på en pude. Puden har vi forinden sprayet med DAP spray for katte (købt hos vores dyrlæge), det lugter som det en kattemor lugter af, og beroliger. Mennesker kan ikke lugte det. Samson kører pænt med til Sverige nu, kun et enkelt miav bliver det til sidst på turen:)

  SvarSlet
 3. Det var ellers en god ide, Trompet Trut.

  ALLE mine katte har hadet al transport, de har altid kvitteret med en massiv hylekoncert fra start til slut!

  Men godt at høre at dine søde to (bortset fra lidt stress) har haft det godt i deres feriekoloni.

  SvarSlet
 4. Ej det lyder da helt vildt. Stakkels kat. Godt han er hjemme hos mor igen:-)

  SvarSlet