fredag den 6. juli 2012

En forhutlet kat finder hjem

Se lige den smuksak på billedet...ok han er tynd og pelsen er ikke så pæn, men det bliver han igen, når han kommer hjem til sin ejer i Sønder Felding.

en mæt hankat på skødet...
Mito kravlede selv op og spandt til den helt store guldmedalje

 Hankatten hedder Mito og vores veje mødtes, da min svigerinde ringede til mig i morges. Min svigerinde tænkte at jeg måske vidste hvad man kunne gøre for en stakkels forhutlet og hjemløs kat...sjovt nok tænkte hun straks på mig ;D.

Da Mito forsvandt vejede han 9 kilo
nu vejer han 5.9 kilo, mon ikke ejeren får sig et chok?

Mito har været væk længe og har levet af madpakker på skolen i Bække og til sidst søgt tilflugt i Børnehaven, hvor min svigerinde arbejder...sikkert i håb om flere kasserede madpakker og kærtegn.

Heldigvis er Mito stadig tillidsfuld (til trods for at han er blevet jaget væk fra flere huse i området) og derfor kunne min svigerinde komme så tæt på, at hun kunne se at katten er øremærket. HURRAHHHH for øremærkning og chipning.

Mit katte-hjerte krævede ingen overtalelse til at hjælpe, så fluks sprang jeg i bilen....uagtet at jeg seriøst trængte til et bad..... for at hente Mito. Min dyrlæge, den helt fantastiske Lisbeth, havde problemer med at se øretatoveringen, men katten er også chippet, så ejeren blev fundet.....laaaangt fra Bække.

Behøver jeg nævne at der var glædes-udbrud fra alle sider?!

Mito's ejer kommer i aften og alt i mens nyder jeg selskabet af den dejlige kat. Han laver ingen ballade....vi var lige ude at handle ind til sønnens forestående sommerlejr....og nu ligger han ved siden af mig inde på kreakontoret. Jævnligt tjekker han lige at jeg også er der.....tror virkelig at han har savnet kærtegn fra mennesker. Hvor er det bare fedt at gøre en forskel....også for en kat. Tak til Bække Børnehave, for at de ikke bare konstaterede den hjemløse kat, men også handlede på det.

Når Mito er hentet, så skal huset og husets øvrige katte ha' en ordenlig omgang loppekur ;D


12 kommentarer:

 1. Åh hvilken dejlig solstråle historie. Hvor har du et stort næstekærligt hjerte. Rigtig dejligt at høre, at der stadig findes ærlige og omsorgsfulde mennesker. Hvor lang tid, har katten været savnet??
  God week-end og god sommer.

  SvarSlet
 2. Skønt at høre, nogle stadig er årvågne og reagerer på en hjemløs kat.Ville gerne være en flue på væggen når hans "mennesker" kommer. God weekend til jer alle. mig og ægtemagen skal en tur til Femø.(glæder mig)

  SvarSlet
 3. Dejligt, at både din svigerinde, børnehaven og så mange andre incl. du har gjort en forskel igår/idag.
  God fornøjelse med loppekuren, men at være væk hjemmefra så længe kan jo ikke undgå at der kommer nye indbygger i pelsen, desværre, men sådan er det jo nok.

  God week-end kære Lene

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Hvor er det stort af jer, at gøre noget ved det. Mito og hans ejere er meget heldige, at du og din søster kom forbi ham

  SvarSlet
 5. Hvor fedt !!! Må være vildt skønt at få sin kat hjem igen !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 6. Hvor er I nogle dejlige mennesker. Jeg får helt tårer i øjnene når jeg tænker på hvor glad Mito og hans ejere bliver når de ser hinanden igen. Tak for at du delte det med os. :-)

  SvarSlet
 7. AIII hvor godt. Jeg ved ihvertfald hvor glade ejerne bliver:-)

  SvarSlet
 8. Hvis det er dyrlæge Lisbeth fra Brørup er hun bare den dejligste!
  Dejlig, dejlig historie, tak for den. Man bli'r som bekendt lidt afhængig af sine søde dyr!

  SvarSlet
 9. Jeg sidder her og bliver helt glad :)
  Dejligt når nogen handler.

  SvarSlet
 10. Jeg håber også nogen handler sådan, hvis mit 4. barn en dag forsvinder (udover at være blevet lukket inde på vores loft i 12 (!) timer)!
  To af mine elever fandt 5 små LANGHÅREDE killinger i vejkanten på vej hjem fra skole - tænk at nogen kan gøre det?

  /Mette

  SvarSlet
 11. Hvor er det godt at der er nogen der tager hånd om dyerne dejlig at læse om man bliver sku så glad sm;)er
  jeg skal lige til Rene, katten fra dig mangler ikke selvtilid den styre naboens hund det griner vi meget af
  naboen siger den har mere respekt for den end for dem
  Rigtig god katte hygge dag.

  SvarSlet
 12. Tvillingen: katten har heldigvis kun været væk i 2½ måned, men det kan jo også være lang tid at leve på kasserede madpakker.

  Frk. Regnbue: ja du ved jo hvordan det er at få sin kat hjem igen.

  Den gamle krage: (herligt navn i øvrigt): Ja det er den fantastisk Lisbeth fra dyrlægerne i Brørup. Hun er simpelt hen den bedste.

  Moppeloppe: for pokker da osse, hvordan kan mennesker være SÅ onde. Og ja jeg håber også at nogen vil handle hvis mine katte blev væk.

  SvarSlet