fredag den 16. maj 2014

Kort og godt


En lille stak konfirmationskort blev klippet og klistret.....og ikke fotograferet (?).

Og da jeg havde fundet klippe/klistre-sagerne frem, kunne jeg jo lige så godt fortsætte med at lave kort :-) Udklip fra blade og reklamer kan jo nemt blive til kort-dekoration. Jeg er ikke nogen haj til at lave kort, men enkle kort, kan jeg klare. 

Ofte står jeg lige og mangler et kort til de ting, som jeg sender med posten. Nu har jeg lidt på lager igen :-)

I dag nyder jeg, at manden min har fri og at vi sidder i hver sin ende af huset ;D Jeg sidder på krea-kontoret og skal i gang med at sy lidt og manden sidder på kontoret og laver et eller andet (tror faktisk, at han sidder og arbejder). Om to timer mødes vi på midten....i stuen....til sofa-hygge og de sidste hveder fra i går :-) En film sættes i dvd-afspilleren og der skal rå-hygges.10 kommentarer:

 1. Lyder hyggeligt :-) Og ja, godt at have et lager af kort, og det er jeg heller særlig god til ;-)

  SvarSlet
 2. Det lyder s.. hyggeligt, rigtig dejlig dag, til jer.
  Selv sidder jeg på altanen og hækler, manden og sønnen er på visit, datteren sidder i køkkenet og syr indkøbsnet :-)

  SvarSlet
 3. Det er altid godt med et lille lager af kort. Jeg har også konstateret at jeg mangler lidt her hvor jeg har været til konfirmationer :)

  SvarSlet
 4. Nææ, hvor det lyder rigtigt hyggeligt, elsker kort som folk selv har lavet:-)) Min mand er også hjemme, han har travlt men at lave kattebur til vores lille kattekilling i haven,så den kan være ude når den har lyst. Katten som kommer til at hedde Mulle ankommer I næste uge:-)) skriver dette, fordi jeg ved du er vild med katte;-))

  SvarSlet
 5. Det lyder som en rigtig hyggelig aften. Dine kort er rigtig fine!

  SvarSlet
 6. Jeg synes da, du laver nogle fine kort, og det er så hyggeligt at få hjemmelavede kort

  SvarSlet
 7. Bliver helt inspireret til at klippe i alle mine boligblade :-)

  SvarSlet
 8. Fine kort. Jeg laver også selv mine kort i digital scrapbooking. Hyggeligt og noget billigere end at købe. Og så var det SÅ sjovt at se konfirmandens ansigt i fredags, da hun opdagede, at billedet på kortet var af hende selv- i kjolen :-)

  SvarSlet
 9. Er vild med kortet med de mange hjerter på :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Jeg får desværre en del spam fra dette indlæg :( Jeg ved Bianca http://biancaskageverden.blogspot.dk/2014/08/spam-pa-bloggen.html har haft samme problem, hvor hun ikke selv kunne se spam'en - måske det er det samme hos dig? vh Pia

   Slet