fredag den 23. maj 2014

Endnu en Ipad holder

...og denne gang i de rette mål ;)

Original-mønsteret*, 
der er fundet på www.craftsy.com,
er angivet i inches

*man skal være medlem for at hente mønsteret


Underligt nok er de inches jeg regner mig frem til ikke de samme som på mit målebånd? Den første Ipad-holder jeg syede, blev syet efter en udregning på 1 inch = 2.54 cm. Disse udregninger kom ikke til at passe på resten af det mønster jeg fulgte, men jeg kan sagtens bruge holderen :-)

MEN jeg kunne jo ikke lade være med at sammenholde de udregnede mål med de inches, der er på mit målebånd og da jeg kunne se en tydelig forskel, ja så måtte jeg jo lige sy endnu en holder....bare for at tjekke forskellen på de to ;)

På Instagram efterlyste jeg én, der ville modtage holderen ganske kvit og frit og den er nu på vej mod Ålborg :-)

Jeg er såååå glad for min Ipad holder, for jeg er begyndt at se en masse dokumentar programmer på den....mens jeg hækler ;)

Rigtig god weekend

4 kommentarer:

 1. Hvor er det underligt med de der inch mål, det burde jo stemme! Men hvor om alting er, så er den rigtig fin, lækkert stof!

  SvarSlet
 2. Den er altså bare super fin :) Men meget mystisk med målene.. Så længe den kan bruges, så går det jo nok.

  SvarSlet
 3. Den er bare super flot! Måske jeg skulle sy en til min moar...¨

  Mærkeligt med målene! Jeg regner da også altid en inc. ud efter 2,54 cm... Mon der er forskel på en engelsk og en amerikansk inc? En mil er jo heller ikke bare en mil...

  SvarSlet
 4. Jeg blev lige nysgerrig efter det med tommer:-) ifølge en hurtig googlesøgning er en engelsk og amerikansk tomme det samme, nemlig 2, 54 cm, men så er der også en dansk tomme, som er 2, 61. Jeg troede, der var forskel på engelske og amerikanske tommer, men det er der tilsyneladende ikke. Måske er det bare forfatterens egne tomler, der er anderledes end standarden??

  SvarSlet