søndag den 6. april 2014

Søndags-betragtninger....

....om at savne.

Hvorfor var der ikke nogen, der har fortalt mig, at jeg ville komme til at savne mit afkom helt vildt og vanvittigt her i foråret? Han er jo på efterskole og jeg savner ham så meget, at det føles som om, der er et hul i mit hjerte. Må jeg godt indrømme det? Eller er det for pinligt? 

Da drengen startede på efterskolen, havde jeg det fint med det.. Dengang var det måske lidt pinligt, at jeg glædede mig over, at ha' hverdagene for mig selv? Lige nu i skrivende stund, savner jeg altså drengen noget så forfærdeligt....det er selvfølgelig ok, men jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvad jeg skal stille op med dette savn. Jeg savner at diske op med lidt lækkert efter skoletid. Jeg savner de der hænge-ud-snakke i køkkenet. Jeg savner liv i huset. Jeg savner ham bare!....og nej han kommer ikke snart hjem, han tager endnu et år på efterskole!!! 

God søndag til Blogville

og så er det vist tid til tudekiks ;D 8 kommentarer:

 1. Åhh søde Lene. Det er da mere end ok at savne. Føler med dig. Det må være så mærkeligt pludselig kun at have et weekendbarn. Der skal være plads til tudekiks og så må ham sønnike altså lige give en ekstra krammer næste gang i ses:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Mette. Hvis han så bare var hjemme i weekenderne ;D Er ved at dø af misundelse over at manden min skal køre drengen til bøjletjek i morgen...vi kæmper lidt om hvem der skal køre på den der måde; "jamen jeg kan sagtens, så bliv du bare hjemme" ;D D; ;D Nu er jeg jo godt og grundigt snottet, så manden får lov.

   Slet
 2. Selvfølge er det OK, at savne sit hjertebarn, som man bare elsker over ALT! Men tænk på at du får en selvstændig ung mand, som er kan klare sig selv. Jeg ved det - min søn har både været udvekslingsstudent og på roadtrip og er nu flyttet hjemmefra. Faktisk så fortæller alt muligt når han kommer forbi! Og savn ham bare...

  SvarSlet
 3. Uden at ha' forstand på det der med at ha børn, kan jeg nu godt forstå, hvis du føler, at der er tomt og noget mangler. Synes da på ingen måde, at det er pinligt - det er jo kærlighedstanker :-))

  Tror generelt det må være mærkeligt, når ens unger, der altid har været afhængige af en, pludselig er store og selvstændige og flyver fra reden.

  Skal ud og handle om lidt (snot eller ej!) - skal jeg købe en pakke tudekiks med? ;-)

  SvarSlet
 4. Ja de tudekiks jeg gav dig, har du jo for længst spist.. :_).

  Forstår godt at du savner livet i huset, men samtidig har du MIG-tid og det skal du nyde og så bare hygge ekstra om sønnemand, når han en sjælden gang er hjemme <3.

  Kærligst Trine

  SvarSlet
 5. Av den var svær, det er nok mere at du skal vænne dig til at der går endnu et år før han kommer hjem igen.
  Du må gerne tage en tudekiks eller to, men det er nok bedre med en varm rom toddy så du kan få det bedre og blive rask og være i stand til at rå-hygge når sønnen kommer hjem på week-end.

  kram til dig.
  Kh.Lis

  SvarSlet
 6. Åhh hvor jeg føler med dig, har selv været der for mange år siden, men kan godt huske det, som det var i går.

  Mona

  SvarSlet
 7. Hver gang mine to små drenge bliver passet, glæder jeg mig til stilhed og tid til mig selv, men HVER gang er der bare for stille... kh Pia

  SvarSlet