onsdag den 23. april 2014

MÅ-BARE-EJE-tendensen

...ja den lider jeg altså nogle gange af 
og så MÅ jeg bare eje en dims, 
uanset om jeg har brug for det eller ej ;D

sammen med nabo-pigen skal der laves yo-yo'er,
som måske skal sys på en pude eller et tæppe

Sådan havde jeg det med disse yo-yo-makers. Til krea-dagene i Fredericia genså jeg Elenes smukke kurve-cover/låg/betræk, der var pyntet med yo-yo'er. Egentligt er jeg ikke specielt vild med denne form for dekoration, men Elene har brugt dem så smagfuldt og så viste hun mig disse yo-yo-maker-dimser. OG SÅ gik det galt for mig! Jeg blev som besat. Jeg måtte bare eje sådan nogle dimser. På instagram efterlyste jeg et sted, hvor de kunne købes og der kom flere forslag (kan stadig ikke finde dem på Stof og Stils hjemmeside). 
Susan fra Syxperten var så sød at hjælpe mig og jeg købte dem straks...også selvom jeg havde en plan om at ville købe dem i en samlet pakke (for det må da være billigere?). Jeg kunne dog ikke længere holde ud at vente på at eje disse dimser, så jeg købte tre størrelser og har nu atter ro i sindet ;D ;D ;D Tak søde Susan og tak for super-service.

6 kommentarer:

 1. HE HE Lene :-) Hvor er du sød. Er dog sikker på du nok skal få noget godt ud af det. Jeg stod faktisk lige og kiggede på dem i går i Panduro. (Ja der kan man så også få dem ) Hvis du kommer til Fredericia på fredag tager du dem så ikke med....

  SvarSlet
 2. Det med at "bare må eje" kan jeg kun nikke genkendende til ;) Jeg har faktisk købt sådan nogle yo-yo makers for lang tid siden og de er aldrig blevet brugt. De har bare lagt i en skuffe siden. Men så har jeg dem, hvis nu det rigtige projekt skulle dukke op :)

  SvarSlet
 3. Hi, hi og god fornøjelse med dine yo-yo makere.
  Så i øvrigt det smukkeste tæppe, lavet af yo-yo er i en patchwork butik for en del år siden :-)

  SvarSlet
 4. Sådan fik jeg det også, da jeg så dem for et par år siden i Panduro hobby og jo, de er også blevet brugt lidt, men slet ikke så meget som jeg forestillede mig, da jeg fik øje på dem.
  Jeg har det egentligt også lidt svært med dem som dekoration, men brugt rigtigt og i de rigtige farver kan de nu være ret søde.
  Det jeg har brugt dem mest til er som "blomster-hoveder" med en broderet stik og så applikerede blade på stilken.

  SvarSlet
 5. Kender det kun alt for godt haha. Lider af det jaevnligt suk.

  SvarSlet
 6. Den med bare at eje kender jeg godt og nu er min nysgerrighed blevet pirket til, så nu skal jeg på jagt.

  Kh. Lis

  SvarSlet