onsdag den 9. oktober 2013

Nu UDEN hund ;D

...for at forstå denne overskrift, skal du læse gårsdagens indlæg.

Jeg sad 3 stive timer i min garage med den stinkende hund. Hold nu op en stank, men hunden var nu sød, da den var faldet til ro. Jeg havde arrangeret et lille tæppe og vand til den. Forsøgte med lidt let oprydning i garagen, men hunden var mest rolig, når jeg sad helt stille....så det gjorde jeg :D.....og trods andre planer gjorde jeg det altså gerne (dels for hundens skyld, men også for at undgå en raseret garagen med en overkradset dør). 

Falck kom og hunden var selvfølgelig chippet, så ejeren blev fundet 7 km væk. Desværre kunne han ikke få kontakt med ejeren, så hunden blev kørt på internat til afhentning (sammen med en mega regning og involvering af politi). Da hunden var afhentet blev jeg faktisk lidt ked af, at ejeren nu får en sådan en regning, men jeg kunne jo ikke lade hunden vælte børnene på motionsruten eller komme i klammeri med kvarterets øvrige hunde ("min" hund løb nemlig ind til flere hunde og jeg måtte lokke/pifte den væk inden jeg fik den lokket med mig hjem). Nu er hundeloven jo ikke ret flexibel og jeg kunne jo se, at dette blot var en hanhund på afveje.  Æv, det hele havde været meget nemmere, hvis hunden havde navneskilt på, så var ejeren sluppet for en mega regning. Heldigvis er hundens ejere ikke sure på mig, men glade for, at hunden var fundet og passet på, så den ikke var blevet kørt ned eller havde bidt et barn (?).

Ja ja, min dag med hund var begivenhedsrig ;)

Gad vide om man slipper for en kæmpe regning, hvis hunden er meldt savnet hos politiet? 

9 kommentarer:

 1. Dejligt at I fandt frem til ejeren. Aner intet om hvordan reglerne er ang. hunde, har aldrig haft hund. Jeg er mere et kattemenneske.
  Men nu er du blevet en oplevelse rigere hehe.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg er også et udpræget katte-menneske, men må indrømme, at hunde også kan finde plads i mit hjerte :D

   Slet
 2. Det gør man ikke... Det har min søster lært på den hårde måde, så hendes hund har fået skilt på

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det hele ville unægtelig ha' været nemmere, hvis jeg havde kunnet kontakte ejeren selv....og billigere

   Slet
 3. Det er dejligt, historien endte godt - på trods af den store regning til hundeejeren. Det er lovpligtigt at have navneskilt på sin hund, så mon ikke ejeren ærgrer sig over, det ikke var i orden

  SvarSlet
 4. Godt at det hele endte godt - ja det er ærgeligt med en stor regning, men så kan det også være at de for sat navneskilt på hunden.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 5. hvor dejligt at der findes folk som dig. For hunden var i sikkerhed og kom godt hjem. Skidt med regningen. Ja jeg ville bare være lykkelig for at få udbryderen velbeholden hjem. Hunde skal have halsbånd på når de færdes offentligt. Men de færreste har det hjemme pga. f.eks. risiko for at blive hængt... SÅ havde det været en af mine havde jeg så været lige så uansvarlig... det gode her er at hunden var chipset og ejers oplysninger var opdateret.

  SvarSlet
 6. 3 timer! Du er en helt, Lene!

  SvarSlet
  Svar
  1. hø hø helt vil jeg nu ikke kalde mig selv, for jeg kunne snildt ha' brugt de 3 timer til noget andet ;D

   Slet