tirsdag den 15. oktober 2013

Antboy & Panduro Hobby

 To ting, der intet har med hinanden at gøre ;D


Min nabopige havde lige været på besøg med sin lille kattekilling (omg den var sååå  nuttet) og lidt senere kunne jeg så finde denne seddel uden for min dør. Jamen det var da ikke til at stå for og slet ikke da jeg alligevel skulle ha' tiden til at gå i Kolding Storcenter.....sønnen skulle bowle og jeg gad ikke køre hjem igen, for at køre tilbage 2 timer senere.

En frisk beslutning blev taget (sedlen kom lige som jeg var på vej ud af døren) og vi så Antboy. Nu bliver jeg aldrig for voksen til at se tegnefilm eller børnefilm ;D, men Antboy fangede mig ikke rigtigt....måske fordi jeg sad og tænkte på, om jeg mon kunne hækle i mørke ;D

Inden vi skulle se filmen, var der lige 5 minutter til at tjekke Panduro Hobby ud.....det var aaaalt for kort tid og jeg fik trang til at lave en trilliard ting...he he kan fornemme det snart er tid til overspringshandlinger.
Lidt stof blev klippet og så fik jeg øje på de fineste overføringsmotiver til kalenderlysene. OG så modstod jeg fristelsen til at købe print-selv-ark til samme formål, men næste gang, så køber jeg pakken ;)

3 kommentarer:

 1. Hvor sejt at du lige tog et smut i bio med nabodatteren... Trang til overspringshandlinger, det kender jeg godt - Selv om jeg nu har været rigtig god til at holde fokus det sidste stykke tid :0)

  SvarSlet
 2. Hvor hyggeligt med en impuls-tur i biffen, jeg havde heller ikke kunne stå for sådan en seddel.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 3. Hvor er det da et sødt brev at få fra naboens datter. Jeg var også blevet i Kolding hvis det var mig der skulle slå to timer ihjel.

  Panduro er altid et besøg værd.

  Kh. Lis

  SvarSlet