fredag den 11. oktober 2013

Krea-opsparingLis opfordrede på et tidspunkt til en krea-opsparing og den var jeg helt med på. Lige efter sommerferien fik jeg dog problemer med at huske, om jeg havde lagt penge i krukken, men løsningen var jo ligetil: en afkrydsningsliste limet på krukken. Nu kan behøver jeg ikke komme i tvivl ;D

Øj hvor jeg glæder mig til at bruge krea-opsparingen i januar måned.....drømmer om alt det der skal købes til januar-udsalg i Panduro Hobby ;D

I dag skal jeg ikke drømme så meget krea, for svigermor holder stor fødselsdag og nyt tøj skal købes (ja jeg køber altid tøj i sidste øjeblik, men må indrømme, at jeg sjældent køber så få timer før festen)

12 kommentarer:

 1. Nej hvor smart. Den ide med afkrydsningsskema stjæler jeg lige til ungerne. De forsøger at spare op til noget sammen, og de har samme problem: hvem har betalt hvornår:-)

  SvarSlet
 2. God idé Lene, men synes du burde have en STOR krukke, så du rigtig kan fornøje dig til januar ;O)) Håber du finder noget smart tøj og god fest.
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Helle, krukken er for lille...ved ikke lige, hvad jeg havde forestillet mig ;D....nogle af mønterne må erstattes af sedler. Jeg gider nemlig ikke spraymale et nyt låg ;D

   Slet
 3. Hmm... Tror jeg skal ud at finde en krukke, og igang med at lave min egen opsparing ;0)

  Sikke en god ide

  SvarSlet
 4. Sikke da en god ide, den skal vist kopieres.

  SvarSlet
 5. Super fin ide, dog kommer min pegefinger lige. Du kunne jo også printe det skema ud jeg delte ud på bloggen, det gav samme resultat.

  God fest og hyg dig med tøjkøbet. Håber ikke du får for meget sved på panden over at være ude i sidste øjeblik.

  Super skøn week-end til dig og dine.

  Kh .ils

  SvarSlet
 6. Sikke en smart Idé :-) Dit afkrydsnings skema, er det uge tal eller hvor meget der skal ligges i glasset?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi. tallene på glasset er uge-tal OG det beløb, der skal ligges i glasset.

   Slet
 7. Også jeg er i gang med at spare sammen...til...tjaa, det ved jeg ikke endnu...min husker er lidt anderledes...jeg hæver 100,- kr hver uge, da jeg køber æg af en kollega (og hun tage jo ikke dankort ) og så kommer jeg ugens beløb i min sparebøsse..nogle gange kommer der lidt mere i sparebøssen, men det gør jo ikke noget ;-)
  God weekend

  SvarSlet
 8. Super ide, dejlige at ha penge til alle de "nødvendige " ting :o)

  SvarSlet