søndag den 28. april 2013

NU gi´r jeg op...

...BASTA! PUNKTUM!

Men ikke med mit hækleprojekt ;D


Nej jeg giver op, at holde mig vågen til min absolutte yndlingsserie: Barnaby! Til trods for at jeg sidder og er helt opslugt af afsnittet, glider mine øjenlåg i af sig selv og blip-blop jeg er langt inde i drømmeland.....indtil rulleteksterne ruller over skærmen! For syv søren og en masse grimme bandeord. HVORFOR kan jeg ikke holde mig vågen? Jeg sidder ret op med et spændende håndarbejde, sørger for at stuen ikke er for varm, plaiden smidt langt uden for rækkevidde og alligevel slukkes der for stay-awake-funktionen!!!!!!!!!!

NU har jeg besluttet, at opgive mine lørdagsplaner med Barnaby og optager skidtet, så jeg kan nyde serien dagen efter - med kage til kaffen, naturligvis ;D.

Ha' en god søndag derude :-)

13 kommentarer:

 1. Lyder som min mor :-) Hun har ofte samme problem.

  SvarSlet
 2. Spændende hækleprojekt :)
  Jeg vil så gerne se Lewis, der kommer lige bagefter, men jeg falder som regel også i søvn og vores hjem er ikke udstyret med dimser der kan optage. Det lyder ellers som en rigtig god ide - specielt detaljen med kage :)

  SvarSlet
 3. Spændende hækle projekt du har gang i ? Også en god søndag til dig (sammen med Barnaby:-))

  SvarSlet
 4. Kender det alt for godt. Jeg nåede igennem Barnaby - dog uden den store koncentration. Men da jeg nåede til Lewis gik det helt galt.

  SvarSlet
 5. Jamen Lene, det er jo netop dét der gør, at man kan se dem igen og igen, men ved jo stadig ikke hvem der er morderen ;O))) Med alt det du når om dagen, er det ikke underligt, hvis du er træt om aftenen. Ønsker dig en dejlig søndag.
  Kh Helle ;O) (som også sover)

  SvarSlet
 6. Jeg kender det alt for godt. Igår fik vi netflix her på matriklen og jeg så til min store glæde at alle serierne var der. Så herhjemme tager vi Barenby- Lewis og alle de andre. Når vi har tid og lyst. Favre nye verden.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 7. Du er ikke den eneste ;), he, he (lider selv af samme tendens).

  SvarSlet
 8. Ha, så er jeg ikke den eneste, godt nok kom jeg igennem Barnaby, men med Lewis slukkede lyset en overgang, men jeg fik da slutningen ;)

  SvarSlet
 9. Jeg er helt stolt, klarede både Barnaby og Lewis i går (altså efter en solid sen middagslur, en rigtig sofasnorker) ;-)
  det er sjældent jeg "overlever" så længe.....

  SvarSlet
 10. God ide med kaffe, kage og Barnaby om søndagen :-) Her i huset vil manden ikke se Barnaby, så det bliver ikke så tit at jeg får set et afsnit, men savner nu også gode gamle Tom!!! Men heldigvis ligger alle de gamle afsnit på Netfix :-) God søndag og smukt hækleri :-)

  SvarSlet
 11. Det er åbenbart et normalt fænomen, blandt aktive håndarbejds ud øvende at falde i søvn når tv'et kører sammen med det kreative. Ti hi..

  Kh. Lis

  SvarSlet
 12. Det er ligesom at høre mig igår aftes; sad med hækletøjet og hyggede mig med Barnaby og vågnede lige ludselig p da næste krimi var begyndt- øv, så måtte jeg jo høre min mand ad, hvem morderen var. Men til gengæld er jeg meget frisk om morgenen. Knus Heidi

  SvarSlet
 13. Hvad er du ved at hækle? Det ser godt ud!!

  SvarSlet