mandag den 29. april 2013

Kan du se forskellen?

...og ikke blot på farven? 


Jeg hækler efter denne opskrift.

Først hæklede jeg i det kit-farvede bomuldsgarn, men var ikke tilfreds med boblerne (puf stitches). Opskriften blev gransket nøje, for et se om jeg havde læst forkert, men måske har jeg stirret mig blind på opskriften, for jeg kan ikke se hvorfor boblerne bliver så flade?

MEN opgive ville jeg ikke.....heller ikke selvom jeg har fortrudt og ikke længere vil ha' sådan en pude ;D....lidt nørd er man vel?

Greb et nyt nøgle garn (det hvide på billedet) og gik i gang med opskriften igen. Denne gang vendte jeg arbejdet på de omgange, hvor der skulle hækles bobler. Og vendte igen, når boble-omgangen var hæklet. Resultatet blev tydelige og faste bobler....min indre hækle-nørd blev glad ;D.

NB: bomuldsgarnet, som jeg har hæklet i, passer ikke til opskriften, men jeg havde tænkt mig blot at fortsætte mønsteret til jeg nåede den rette størrelse.

4 kommentarer:

 1. Stædighed er en rigtig god ting :) Jeg har det selv sådan, det skal bare kunne lykkes og give et ok resultat.

  SvarSlet
 2. Jeg troede ikke at man vendte når man hæklede rundt. Det plejer jeg ikke. Godt du gjorde for det hjalp. Størrelsen er altså også bedre på den hvide, sådan mere pynte agtig. Den kit farvede ser mega lille ud.

  Smukt bliver det bestemt i den hvide, så fortsæt endelig. Den bliver da smuk.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Nogle gange an det svare sig med stædighed :)

  SvarSlet
 4. Before designing your poster, dine egne t-shirts,egne banner,egne flag,logo,USB stick,banner etc spend time planning ahead,You can get the best tips by visiting our website, Check out please:design dit eget dørskilt

  SvarSlet