onsdag den 12. februar 2014

SBRØD

...egentligt et ret fedt ord ;D


Jeg har sagt ja tak til at prøve forskellige ting og der er ingen krav om, at jeg skal skrive om det på IG og/eller bloggen. Hvis det giver mening for mig skriver jeg gerne om et produkt......det er jo ikke spor anderledes end, når man ellers viser sine seneste køb, hvad enten det er krea eller ej.

Nå, men jeg har altså prøvesmagt disse SBRØD og må sige, at det ikke var så tosset. Produktnavnet er jeg helt pjattet med....fordi jeg elsker den slags leg med ord.....og indpakningen er smuk og æstetisk lækker.

Hvis du stadig læser med, så vil du måske også gerne høre om indholdet ;D.

Nu fik jeg jo mulighed for at smage de forskellige smagsvarianter og mine favoritter er klart dem med tomat/chili og dem med ost (sidstnævnte smager lidt a la ostepops, bare bedre). Kalorie-mæssigt hører de ikke til i den lave ende, men jeg er sikker på at rug'en gør sit til at man ikke kaster en hel pose i hovedet ;D.

Jeg vil bestemt ikke afvise, at de ryger i indkøbsvognen, når der skal handles ind til lidt ekstra hygge (kan godt li' at lave små hyggefade med frugt mm og her ville disse SBRØD være et fint indslag)

Ordene her er mine egne (som altid) 
og jeg er ikke betalt eller bestukket til at skrive om produktet.

1 kommentar:

  1. åhhhh som dansklærer i 1. årgang håber jeg ikke mine elever ser disse! Sb/sp arbejder vi MAJET med....(ligesom Sg/sk og sd/st)

    SvarSlet