søndag den 1. december 2013

Ses vi på søndag?

...til et hyggeligt julearrangement hos Tante Grøn?Den 8. december laver Tante Grøn et jule-arrangement, så hvis du trænger til lidt jule-hækle-hygge, så sæt kryds i kalenderen og hold øje med nærmere oplysninger på Tante Grøn's hjemmeside og her på bloggen. Jeg glæder mig til at se butikken og Odense i juleklæder....det er nemlig første gang for mig. 

Kan afsløre så meget, at jeg hækler på en lille overraskelse ;)...og denne gang afsløres den heller ikke på IG ;). Kan bare sige at jeg hækler som en gal og fniser ved projektet, der også gerne skulle ende med en overraskelse til min familie til vores julefrokost.

7 kommentarer:

 1. Jaaaah! Det vil jeg rigtig gerne, jeg sætter et kryds i kalenderen med det samme :)

  SvarSlet
 2. Åh, det gad jeg godt, men lige præcis næste weekend er total booket!

  SvarSlet
 3. Det gad jeg godt, men jeg bor lidt for langt vaek.

  SvarSlet
 4. Så i øvrigt din skønne brunkagemand i et nyhedsbrev fra Hendes Verden, kan det ikke passe?!?

  SvarSlet
 5. Det kunne da være hyggeligt at mødes i Odense, men det er min fars fødselsdag, hvor vi først skal hente juletræ, og derefter hjem og fejre ham, og tror han bliver skuffet hvis jeg melder afbud til ham:-)
  Men forhåbentligt en anden gang :-)

  SvarSlet
 6. øv lidt for lang en køretur selvom den kunne kombineres med besøg hos ældste ... spændt på projektet ;0) - god fornøjelse

  SvarSlet
 7. Det var ellers et godt tilbud - men det kommer til at knibe. Er på kæreste/juletur til Hamburg hele weekenden :-) Men glæder mig til at se mere til overraskelsen.

  SvarSlet