tirsdag den 17. december 2013

Der pakkes gaver ind

Og de pakker, som jeg selv skal pakke ind får lidt ekstra pynt :)


På gaven her mangler jeg lige at finde et lille dyr til at lime på klemmen med glitter (niecens yndlingsfarve er blå). Ideen har jeg set hos den dygtige Gitte, www.gitteblinkilde.blogspot.com.

Egentlig skulle jeg ligge i min seng. Lægen har beordret mig i seng frem til jul. Ingen julestress siger hun, men det er da nemmere sagt end gjort! Jeg havde styr på det indtil migrænen satte ind (bortset fra søndag, hvor jeg lige blev ramt af total panik over alt....måske fordi vaskemaskine gik i stykker lørdag eftermiddag?)

Jeg venter nu på vaskemaskine-reparatøren og forsøger mig med lidt gave-indpakning ;) Om lidt putter jeg mig i sengen igen. 

7 kommentarer:

 1. Hej Lene,
  Du har vundet min giveaway - jeg mangler bare din adresse/navn for at sende pakken ;o)
  Vh

  SvarSlet
 2. Kære Lene!
  Rigtig god bedring - jeg håber sådan for dig, at migrænen snart slipper sit tag ..... og du igen kan nyde de hyggelige dage i december. SÅ fint, du pakker ind ........ denne indpakning er en gave i sig selv :-).

  God jul i Vorbasse.
  Kh
  Sine/Vejle

  SvarSlet
 3. Sikke en fin pakke! :-))

  Åh, dum læge - jeg ville få stress, hvis jeg fik den besked.. nåh nej.. det har jeg jo altid. Kan man få noget, man har?
  Pas nu på dig selv, ikke?
  Jeg er først lige kommet op, efter en hel dag i sengen med en hovedpoine, der bare ikke vil gå. Ikke på migrænestadiet, men stadig...... Så fik jeg lige rykket hele planlægningen endnu en dag..

  God bedring :-)

  SvarSlet
 4. Så fin din pakke er :-) Endnu en gang godbedring <3

  SvarSlet
 5. Stakkels dig Lene. Håber du holder sengen, så du kan blive klar til juledagene. Så må du nøjes med at drømme om alt det flotte pynt på pakkerne, det vigtigste er jo dig. Kh Helle

  SvarSlet
 6. Hvor er det fint, det giver lidt ekstra credit med flot indpakning (:

  - Anne

  SvarSlet