søndag den 17. november 2013

Så kom dagen...

....hvor jeg for alvor er blevet kamera-løs.

æv

Længe har jeg lånt sønnens kamera, men nu går den ikke længere.....han har medie og foto som valgfag og har taget kameraet med på efterskolen (indtil nu har han brugt sit go pro).

Finanserne er ikke til et spejlrekfleks-kamera og jeg har ivrigt tjekket coop's netbiks (hvor jeg har opsparet en del penge, som desværre skal bruges i december). I netbutikken er der ikke mange kameraer at vælge imellem, ja faktisk ikke nogle jeg lige tænker "ok, det kan jeg leve med". Jeg mener: vil ikke spilde mine plus-points på et midlertidigt kamera før jeg har fundet ud af om der kan findes penge til et godt kamera og hvad er et godt kamera?. Nu er jeg selvfølgelig godt klar over, at jeg ikke smider de pæneste billeder på bloggen, men jeg vil jo gerne ;) (er bare så utålmodig med kameraet og skal jo hurtigt videre til krea'riet, men beundrer de mange bloggere, som gør noget ud af deres billeder).

Nu sidder jeg så her kamera-løs....og har ikke taget billeder af de mange etuiet....arhmen hvad sker der lige for mig? Måske kan jeg vriste et enkelt billede eller to ud af det gamle kamera, der ikke længere har blitz?

Hmmm. Skal jeg lukke bloggen? En krea-blog uden billeder er jo ikke sjov vel? Jeg mener: har ingen problemer med dårlige billeder på bloggen ;D, blot det faktum, at jeg ikke lige kan smide nye billeder på. 

Jeg har en Ipad, men kan ikke finde ud af at blogge billeder fra den? Kan man i øvrigt det? Skal jeg virkelig nøjes med Instagram? Jeg mener: jeg ved ikke helt hvordan man blogger fra telefonen eller Ipaden?

Ja indtil jeg finder en løsning eller vrider et par billeder ud af det gamle kamera, så kan du kigge med på Instagram, hvor jeg hedder filihunkattten 

Ha' en rigtig god søndag derude i Blogland

22 kommentarer:

 1. Følger dig allerede på IG og du må bestemt ikke lukke bloggen. Du laver så mange fine inspirerende ting. Kan du ikke bruge kameraet på din mobil indtil du får en andet kamera. Det gør jeg nogle gange og jeg redigere dem i Picmonkey så bliver de da rimelig ok til bloggen synes jeg.
  Ha en dejlig søndag.

  Kh Mette - på IG mettetrillemus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette, jeg vil gerne bruge min mobil eller ipad, men kan ikke finde ud af det :) Men mon ikke nød lærer nøgen kvinde at spinde ;D

   Slet
 2. Jeg følger også med på IG ... Med fine billeder og de kan sagtens i nød bruges til bloggen ... Du kan godt bruge ipaden og lægge billeder på .. Men jeg synes billeder taget med ipaden er rigtig dårlige .... Så hvis du kan overføre enten via fotostream eller adapter/USB så kan det i hvertfald lade sige gøre ... Du må bestemt ikke lukke bloggen ...
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. tak det vil jeg prøve mig med, har jo heller ikke lyst til at lukke ned for bloggen :)

   Slet
 3. En nødløsning kunne være mobilen. Nu ved jeg ikke, hvilken mobil du har, men mange mobiler tager nogle ok billeder. Så det kan være en løsning, indtil finanserne siger, at der er plads til et kamerakøb.

  Hvis man tager billederne i god dagslys (ikke direkte sollys) så får man ofte nogle ok billeder.

  SvarSlet
 4. Jeg blogger nogle gange fra Ipad'en... Det er super nemt, du kan hente en app ned der hedder Blogger, det er det samme som og gøre det fra computeren.. Ingen problem - du skal da ikke lukke bloggen ned - ro på moster ;)

  SvarSlet
 5. Det er rigtig at billeder er vigtig på bloggen - men i min optik kan billeder fra Ipad eller fra telefon sagtens bruges. Det handler for mig mere om at give et indtryk af det man kreerer end at tage gode og knivskarpe billeder. Jeg har selv kun en telefon til billeder - og blogger glad løs alligevel. Ok indrømmet jeg har også selv kamera højt på ønskesedlen - men mangler ligesom du købekraften. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og jeg er helt enig med dig. Har jo ipad og mobil, men hvordan gør man?

   Slet
  2. Man kan bruge blogger og blogge fra Ipad som flere foreslår - jeg lægger som oftest mine billeder over i et bibliotek på computeren og henter dem derfra. Stikker stik i både telefon og pc - finder Iphonen i Stifinder og flytter billederne over i en mappe med billeder. Der kan jeg så hente dem frem og evt. redigere dem i billedredigering. Håber du finder en eller flere løsninger, der passer dig :-) Knus

   Slet
 6. Du må bestemt lave et ønske til hele familien der hedder : gå sammen og køb et camera til mig i julegave.

  Jeg har et camera du kan låne hvis du vil.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god idé med julegaven :) og tak for tilbudet sødeste Lis. Jeg vil lige forsøge mig med om jeg kan hitte ud af at bruge ipaden eller mobilen.

   Slet
 7. Nu goer du mig helt flov. At taenke paa at lukke bloggen ned pga af billedkvalitet???? Hvis jeg skulle have taenkt paa det havde jeg aldrig startet en blog. Ikke alle har evner raad eller kapacitet til at laegge professionnelle billeder ud paa bloggen, og jeg der er saa daarlig til at fotografere...... Men Okay, du goer hvad du foeler for, men hvis billedkvalitet er blogkriterium saa maa jeg hellere lukke min ned med det samme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lin. Nej nej jeg er ikke sart i forhold til billedkvalitetet på bloggen, tænker slet ikke over det hos andre bloggere. Kunne bare godt tænke mig, at jeg tog bedre billeder. Det vigtigste er trods alt indholdet ikke :)

   Slet
 8. Øv for den med kameraet, men vi kan altså ikke undvære dig på bloggen. Jeg har også et lille kamera som du må låne, hvis alt går galt :-)
  Knus Gitte

  SvarSlet
 9. Du tager da bare billeder med iPad'en og sender dem til din egen mail fra iPad'en. Så kan du åbne dem på computeren, og vupti så er der blog igen. Alternativt kan du søge på Blogger i AppStore, for der findes også en iPad app til formålet. Den kan sønnen helt sikkert lære dig at bruge ;-)

  SvarSlet
 10. Du skal prøve at planlægge det således at du tager billeder med dit gamle kamera uden blitz. Jeg bruger aldrig blitz.
  Håber at det lykkes for dig Lene at finde en løsning, for vi kan ikke undvære dig.

  Kh. Stine

  SvarSlet
 11. Min mobiltelefon er sat op så når jeg tager et billede med mobilen kommer de automatisk ind på Dropbox også kan jeg fra min computer helt udsværet hente billederne til blogindlæg. Jeg kan også flytte billederne til computeren og arbejde med dem derfra.Jeg synes at Dropbox er fantastisk.

  SvarSlet
 12. Du må finde en løsning Lene, for at stoppe med at blogge, er ikke en mulighed, hvis du spørger mig. Jeg tager altid billeder med min mobil og sætter opladeren i telefonen og i computeren og læser dem over den vej.
  Det kan du sagtens. Jeg går heller ikke op i kvaliteten og kan heller ikke forestille mig at blogge uden billeder, så jeg gør det så godt jeg kan. Kh Helle

  SvarSlet
 13. Ej ikke lukke bloggen :/
  Du kunne måske også finde et godt brugt kamera - jeg har været på kursus i fotohalløj, og ved nu, at det jo ikke handler, at have mange pixel, da 2mp er rigeligt til at kunne udskrive et billede i a4 størrelse - og mit første, var et canon 350d, og det har taget nogle super gode billeder .. håber du finder en god løsning :)

  SvarSlet
 14. Hov jeg glemte da lige at skrive .. når jeg har taget billeder med mobilen, lægger jeg dem i en mappe på facebook, som kun jeg kan se, så kan jeg derfra downloade dem til pc, og så hente dem til bloggen :)

  SvarSlet
 15. Jeg bruger faktisk aldrig blitz - prøver så vidt muligt at tage billeder i dagslys, så mon ikke du kan vriste lidt ud af de gamle kameraer :)
  for en blog uden billeder, det er altså lidt kedeligt, efter min mening ;)

  SvarSlet
 16. NEJ NEJ NEJ du lukker ikke bloggen :-) Mht til Ipadden. Du kan downloade en app der hedder blogpress. Så kan du lave indlæg med billeder.

  SvarSlet