torsdag den 28. november 2013

Månedens retro-favorit

...af dette lyserøde storblomstrede retro-stof
syede jeg mig en lille kurv/taske.


I kurven/tasken kan man fylde små lækre sager i til en veninde, mor, søster, nabo eller hvem man nu lige vil give en lille gave eller værtindegave :). 

En DIY er på vej :)....har dog lige en Bølle-mis, der skal til dyrlæge i morgen....han har en byld på størrelse med en forvandlings-kugle (de der slik-kugler, der også kaldes for jaw-breakers). Det passede mig bedst, at tage katten til dyrlæge i morgen, men dyrlægen advarede mig om at bylden godt kunne briste inden.......jeg kaster op hvis det sker!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg kan simpelthen ikke med bylder, lugten er så infam ulækker, men når det ikke er akut, så vælger jeg altså at vente til i morgen.....kryds lige fingre for mig og Bøllemis ikke?

Nå, men har du lyst til at sy et par kurve og bruge dem til værtindegaver, så kan jeg anbefale, at du lige slår et smut forbi din lokale genbrugs-biks og køber et par billige læder-bælter (med mindre du selv har nogen liggende ;)). Bælterne bruger jeg som hank.


15 kommentarer:

 1. Wauw Lene hvor er den sød!!!!!

  SvarSlet
 2. Hvor er det noget skøn stof:-)

  SvarSlet
 3. Den er super fin - spørger måske dumt, men hvordan sætter du hanken fast??
  Håber bøllemis beholder sin byld til i morgen - vadrrr det lyder lidt klamt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hanken sætter jeg fast med nitter, sådan nogle som er beregnet til det, men en knap kan man jo også bruge. Der klippes et hul i enderne af hankene og så er det jo bare at sy knappen fast ;) Jeg håber, at jeg får tid til at at lave diy'en i morgen efter dyrlæge-tiden. OG ja bylder er vadrrr og specielt i den størrelse. Manden min plejer at rense bylde-sår, men han er jo på arbejde det meste af dagen. Åh hvor jeg håber den ikke springer, for den er stor = meget materie. Vadrrrrrrrrr. I morgen skal jeg heller ikke være inde i konsultationen, mens dyrlægen springer bylden (katten bedøves, så jeg går ikke før den sover). Føj føj føj.

   Slet
 4. Sikke en fed taske! Jeg er ret vild med stoffet. Tak for tippet med billige bælter!

  Held og lykke med missens byld. Jeg krydser fingre for, at bylden godt "kan vente på dyrlægen" XXX Det lyder heller ikke særlig lækkert!

  SvarSlet
  Svar
  1. arghhh bylden er lige sprunget og det er såååååå ulækkert, men i det mindste sparer jeg så lidt på dyrlægeregningen (ingen bedøvelse, men blot antibiotika)

   Slet
 5. Lækker kurv!
  …addddd at bylden sprang. Håber det går missen godt :-)

  SvarSlet
 6. Måtte altså lige sætte min ostemad til side da jeg læste dit indlæg, hi hi. Bylder og tæger osv hos dyrene er også mandens opgave her:-)
  Hold nu op en flot taske med flot på, hvem der dog kunne sy. God dag

  SvarSlet
 7. Uhh er heller ikke så meget til bylder - hader bare når de kære dyr blivet syge😕 Fed fed fed taske/kurv😀 Hvor stor er den? Skal man bruge speciel tang til nitterne? Ihh glæder mig til DIY😀👍 Go bedring med katten👍

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare flot altså!
  - krydser fletninger for Bøllemis

  SvarSlet
 9. Flot flot taske, og det er da en rigtig god idé at bruge gamle bælter til hanke

  SvarSlet
 10. Den er altså flot, jeg holder øje med din DIY

  SvarSlet
 11. hvor er den fin din lille kurv :)
  øv øv med bylden :(

  SvarSlet
 12. Ih, den er altså også fin!
  Er rigtigt glad for den lille taske, jeg fik af dig, og overvejer meget, hvad jeg skal bruge den til. Har flere ideer, så må se, hvad det ender med :-)

  Bvadr med den byld, men mon ikke bøllemissen er glad for, at den ikke nager mere?

  SvarSlet