torsdag den 20. december 2012

Kattens til jul...

...siger jeg bare!

I går aftes fandt jeg en LILLE killing på parkeringspladsen ved Superbrugsen. Den sad og miavede desperat og var ude tvivl blevet væk. Den blev ignoreret af et par stykker, men jeg styrede lige mod den.

hvor bor du lille ven?

Samtidig tænkte jeg "argghh pis, det har jeg jo ikke tid til", men det var der jo ikke noget at gøre ved. Jeg kunne jo ikke efterlade den lille nødstedte kattekilling.

Min mand var sjovt nok ikke sønderligt forundret over at jeg slæbte en lille hjemløs killing med hjem. Inden jeg kørte hjem bankede jeg på diverse døre og spurgte om der var nogen, der havde kendskab til denne lille 10-12 uger gamle kattekilling. No luck. Hjemme fik hun lidt at spise og drikke og så satte jeg mig ellers med bykort og telefonbog. No luck. Facebook blev inddraget. No Luck.

Kattekillingen har jeg døbt Molly Ninja, for hun er sød som en Molly og hurtig som en ninja. Der er fart over feltet og hun har allerede væltet en potteplante ;D.

I eftermiddag kommer der en dame fra Dyrenes beskyttelse og henter den søde lille kattekilling. Bare det ikke betyder aflivning. Jeg kan ikke selv beholde lille Molly, for jeg har jo to store banditter herhjemme....den ene sidder forskræmt over killingen og den anden er gået sin vej i protest.

Mine juleforberedelser er gået helt i stå, men sådan er det jo at være katte-gal.

Killingen er nu afhentet af Dyrenes beskyttelse og jeg stortuder...samme cirkus hver gang jeg skal aflevere en hjemløs kat. Damen mente dog at killingen kun var max. 8 uger gammel. For pokker hvor mit hjerte brister over de mange dyreskæbner pga. ubetænksomme idioter.
Takker Dyrenes beskyttelse for det gode arbejde, der jo desværre er nødvendigt og damen fortalte at denne killing ville komme i pleje sammen med andre killinger på samme alder. Nu skal der ryddes op efter den lille ninja, der formåede at vælte en potteplante og skrabe kattegrus ud over hele gulvet ;D

10 kommentarer:

 1. Åhh lille missekat! Jeg kan slet heller ikke have sådan noget, jeg havde gjort det samme! Godt hun mødte dig på sin vej og forhåbentlig får hun et hjem. Skøn ser hun ud :-) det er lige ved jeg vil sige hun gerne må komme ud bo hos os, men pengene er ikke store lige nu og skal hun bo her, hedder det sterelisation og mærkning og det løber jo hurtigt op :-)

  SvarSlet
 2. Du er et helt igennem fantastisk godt menneske Lene.

  Kh. Stine:)

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare et fantastisk menneske!! Virkelig flot det du gjorde :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en heldig killing, der sådan bliver samlet op af et menneske med et stort hjerte

  SvarSlet
 5. Lene, du har et hjerte af guld. Hvis jeg var en killing, som var blevet væk, håber jeg det er dig der finder mig.
  På den lille kats vegne, tusind tak for alt det du gør. Det er stort.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Uh ja hvor var det godt at du kom forbi og reddede den lille stakkel. Vi har oplevet at nogen har smidt en lillebitte kattekilling og jeg mener lillebitte killing af i vores indkørslen. Ja jeg forstår ikke hvordan man kan gøre sådan noget. Tænk at man kan behandle dyr på den måde. Lad mig slutte med at den lille killing kom til at bo hos os og den blev døbt Lille skid.
  Juleknuz fra Lina

  SvarSlet
 7. Trine du har et stort hjerte ;O) og julen kommer uanset vi er klar eller ej.

  Mona

  SvarSlet
 8. Lille missekat, hvor er den sød og flot. Godt du tog dig af den, selvom du ikke havde tid.

  SvarSlet
 9. Dejligt at du ikke bare lod den sidde og være ked af det.
  Ville gerne have haft den, men ser først din blog sent øv.
  Vi fik en y kat her i sommers, den havde gået rundt her i byen i meget lang tid, havde fundet ud af at den da lige kunne gå lidt ind og kigge og så lige smage lidt på maden på vejen.
  Vi satte den ud mange gange, tog på ferie men blev så enige om at var den der stadig når vi kom hjem, så var den vores, det var den, så nu er Fister både øremærket og kastereret, med fast bolig.
  Sover som en konge i min seng hvor jeg så må dele pude med ham.
  Håber du og din familie får en god jul, dejligt med en sjæl med et stort hjerte for kattene.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 10. Sikke dog et bedårende lille kræ. Der skal nok være nogen, der vil give den et hjem - dog helst først efter jul. Katte er ikke velegnede under træet.
  Man bliver jo både harm og glad, når man læser dit indlæg, men jeg vil nøjes med den glade del og sige, at det er godt at høre, du tog dig tid til at sørge for det lille pus.

  SvarSlet