tirsdag den 20. marts 2012

Påskeæg med hærværk

...uha jeg er ikke helt stolt ved min bedrift...og så alligevel. 

Jeg fandt en bog fra 1898 i genbrugsen og efter at ha' vendt og drejet bogen mange gange, besluttede jeg mig for at den måtte lade livet til fordel for en idé set på Pinterest.........damn den Pinterest leder mig i fordærv ;D

Men indrømmet...det gjorde ondt at rive nogle sider ud. Tænk nu har den bog overlevet i så mange år, for at falde i hænderne på sådan én som mig....stakkels bog. Til mit eget forsvar....(?)...må jeg sige at bogen nu igen har en værdi....den har jo ingen værdi på et støvet loft. Nu bliver bogen brugt...omend for sidste gang.....kan I fornemme den dårlige samvittighed over hærværket?


Ideen fra Pinterest findes i sin original version her.


Bogen havde endda en passage for  hver dag i året......øv altså hvor kunne jeg.

5 kommentarer:

 1. Forstår godt din følelse :) jeg har selv nogle gamle bøger som er over 100 år gamle, dem har jeg arvet fra mine bedsteforældre - Men dem nænner jeg altså ikke at øve hærværk imod.
  Dine æg er blevet rigtig flotte og dem kan du da nyde i mange år :)

  SvarSlet
 2. Til gengæld havde du aldrig fået lavet de flotte påskeæg. Så egentlig har du jo bare gjort fremtiden en tjeneste: Vi har lært at kombinere æg og skrift, så det pynter til påsken.
  Sådan nogle vil jeg også have lavet, så jeg må vist i genbrug efter en gl. bog.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Du har jo givet bogen mange år endnu ved at bruge den til noget, det rent faktisk bliver vist frem:-) Hvor er det fine:-)

  SvarSlet
 4. Ih hvor kan jeg godt forstå dig. Det føles næsten blasfemisk at ødelæggen en bog. Men dine æg er blevet super fine og jeg tror mere det er tanken om en gammel bog man er "bange" for at ødelægge end den gamle bog i sig selv...

  SvarSlet
 5. jeg vil bare lige fortælle dig at jeg er totalt vild med dine katte....nåååå hvor ser de bare søde og lækre ud ,0))))

  SvarSlet