torsdag den 22. marts 2012

In between...projects ;D

En fredag sad jeg tvangs-indlagt til at se X-FACTOR.....sorry jeg er ikke med på bølgen, men sidder pligtskyldigst i sofaen og nyder familie-samværet ;D.

Lige inden udsendelsen startede, ledte jeg febrilsk efter et mønster, et lille projekt jeg kunne gi' mig i kast med og det fandt jeg så inde hos DROPS DESIGN. Straks jeg så de søde lys-manchetter vidste jeg at jeg måtte lave dem til hende her......ikke at jeg kender hende, men tænkte at stilen var rigtig og projektet ville jeg jo i gang med og så kunne jeg jo lige takke hende samtidig for en dejlig blog ikke? ;D. 

Tror altså at disse lys-manchetter (ja det kaldes de altså) kunne være så fine på et sommer-aftens-bord, men se også hvad Susi bruger dem til her.


Hæklede også i blåt garn (tykkere), men der var desværre kun nok til én, men det anbefales herfra at hækle i dette lidt tykkere garn.


Opskriften kunne jeg ikke helt få rigtig i den første runde.....at få 36 fm til at ligge pænt om en ring af 30 lm. Det kunne jeg simpelthen ikke få pænt (?), så jeg hæklede blot et par runder med halvstangmasker og fortsatte mønsteret derfra ;D.

5 kommentarer:

 1. Så dem godt , der hvor du havde sendt dem hen , og tænkte.. Ejjj sådan nogle må jeg have til vores glas , til bordet på terrassen til sommer.

  De er bare sååååå fine !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. De er blevet så fine...
  Kender alt for godt det med at de ikke passer så godt med opskriften... Eller, det er ikke sandheden for jeg er ikke god til at læse en opskrift...

  Men godt du fandt en løsning.. det er jeg glad for... så har jeg større chance for at få det til at virke...

  Tak for det..

  x-faktor.. ja vi er nok delt i to grupper.. dem som følger med, det er mig,,,,, og Jer som gør det for familiens skyld eller holder sig helt væk...
  Da jeg er en af dem som følger med, må jeg indrømme at jeg har begået en kæmpe fejl.. jeg er kommet til at lave andre planer på finaleaftenen.. skam....

  Lone

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine! Og hvor er du bare betænksom at du tænkte at de lige passede til hendes hjem!!

  SvarSlet
 4. Hold nu op de er super fede, som i rigtig søde.

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare fine og hvor er Susi heldig sådan at få sådan en fin og sød gave...
  Hvem der bare kunne bruge sine hænder sådan... :o)
  Hilsen Louise

  SvarSlet