torsdag den 15. marts 2012

Flere fuglereder hæklet i avis-papir


Jeg blev så optaget af det med fuglerederne i går at jeg fortsætte og gik i gang med Billund Ugeposten.  Der blev klippet og spundet "garn" og hæklet fuglereder i rå mængder....de er sjove og super-lette at lave.
 Jeg kan kun anbefale at gå i gang ;D.

Man kan sagtens spinde avis-garn i hånden, så bliver det blot lidt grovere....alt efter tålmodighed selvfølgelig (Tina bliver du fristet må du låne min ten). Det er virkelig let at spinde avis-garn med en ten og man kan sagtens hækle en kurv eller andet i "garnet", men min tålmodighed og tid er ikke til det lige nu ;D.

Mit avis-trip er nu aftaget og jeg kan gå i gang med de ellers planlagte ting...måske fuglerederne hører til i overspringshandlings-kategorien ;D.

Dagens planer er i øvrigt allerede gået lidt i vasken, for jeg tror skisme at jeg enten brækkede min tå eller blot forstuvede den i morges, da jeg ramlede ind i væggen.....for hulan sådan en tå kan gøre ondt. Kan stadig ikke træde ned på foden og det lyner i den. Er det ikke noget med at sådanne skader blot skal tapes? Heldigvis kan jeg med god samvittighed sætte mig i sofaen og hækle, mens vasketøjet får lov at ligge....man kan jo ikke lægge tøj sammen i sofaen vel?

7 kommentarer:

 1. Sofaen er så mit foretrukne sted at lægge tøj sammen (hvisker jeg lige så stille)

  SvarSlet
 2. Jeg vil helt vildt gerne låne den Lene :) Hvis der lige følger et lynkursus med haha. Jeg har aldrig rørt en ten og aner ikke hvordan man gør!
  Ajjj håber din tå bliver hurtigt god igen... det kan bare gøre så nederdrægtigt ondt. Så vidt jeg ved taper de en tå... alt efter hvor den evt. er brækket. Om det er ude i tåen eller evt. lidt højere oppe.

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine. Ser rigtig spændende ud

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare hyggeligt ud, var på youtube igår og se hvordan. Må vist låne en af min mors tene. Og så komme igang med at lave avispapirgarn.
  Pøj pøj med tåen. Sportstape omkring den skadede tå og en af tæerne ved siden af, så den bliver fikseret. tror ikke du kan undgå smerterne, men det lindrer nok lidt.

  SvarSlet
 5. De er søde. Måske det skal prøves:-) God bedring med tåen.

  SvarSlet