torsdag den 29. marts 2012

Bryllupsdag og huske-fif

Vi har bryllupsdag i dag......og jeg må indrømme, at jeg heller ikke i år havde styr på datoen. Ringede nemlig desperat til min mor og dernæst min søde svigerinde i går, for at spørge til datoen....troede at det måske kunne være i går eller måske i dag eller måske i næste måned.


Jeg er gift med jordens dejligste mand og han er så sød til at huske vores bryllupsdag og skriver altid dejligste og kærligste kort til mig og så føler jeg mig jo som jordens største skarn, at jeg ikke kan huske den dato.

Jamen for pokker da osse, jeg syntes jo at det var en fantastisk dag og jeg elsker min mand uendelig højt, hvorfor kan jeg så ikke huske den skide dato!!???!!! Og nej jeg kan ikke få min ring af min fede pølsefinger og tjekke datoen.

MEN MEN MEN nu tror jeg, at jeg har fundet et huske-fif.

Vores bryllupsdag er den 29. marts 1997 (årstallet var jeg lige i gemmerne for at finde ;D)

2-tallet er for den dato Kasper blev født (nemlig den 2.)
9-tallet er for den måned Kasper blev født (nemlig den 9. måned)
Marts-måned....jah det bliver nok lidt søgt, men det er den 3. måned og vi er en familie på 3 mennesker (kattene tælles altså ikke lige med her i denne huske-regel)
Årstallet er Kaspers alder + 1.

Så der er håb forude, hvis jeg altså så kan huske min lille "remse".

Nu skal jeg blot finde ud af, hvordan jeg vil forkæle min mand, når han kommer hjem fra arbejde.......lækker aftensmad (?)...han giftede sig ikke med mig for mine kokkererings-evner.....og så vil jeg lade Tina Dickow cd'en få en pause....han nærmest hader hendes musik (?)

8 kommentarer:

 1. Hej Lene
  Hjertelig tillykke med dagen, den kan vi så fejre sammen.
  Jeg har 37 års bryllupsdag idag.
  Knus Jo

  SvarSlet
 2. Tillykke med bryllupsdagen ;) Jeg har lagt vores årsdag ind i min google-kalender, sammen med alle de andre mærkedage i familien, så får jeg både en sms og en pop-up på min pc'er, dejlig nemt, og ingen bliver glemt :)

  SvarSlet
 3. Ville lige til at foreslå dig det samme, med google-kalenderen, eller også skal du huske at din bryllupsdag er en måned efter min. :))

  Tillykke med jeres bryllupsdag. Jeg er sikker på, du nok skal finde på noget, i kan hygge med. Det kunne jo også være en gåtur med indlagt, holden i hånd og krammetid.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Tillykke med bryllupsdagen :-D Jeg glemmer også altid min egen :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med bryllupsdagen; håber du har fundet på noget at overraske manden med ;o)

  Jeg husker også de underligste ting på den måde som du beskriver. Det vækker både undren og dumme kommentarer fra min bedre halvdel, men jeg synes selv det er meget sjovt... ;o) Så jeg synes det er genialt at du har fundet et huske-fif... ;)

  Fortsat go dag...
  Britta

  SvarSlet
 6. Tillykke med bryllupsdagen.
  Jeg er også en klovn til at huske datoer, ikke engang "huskeremser" som dine hjælper mig, desværre...

  SvarSlet
 7. Et godt fif får du her:O)
  læg datoen ind i din mobil,skriv en påmindelse på datoen..alternativt dagen før, og lad mobilen give dig påmindelsen hvert år.
  jeg bruger selv påmindelse en masse ,de fleste afslutter jeg,NÅR jeg har husket f.eks frisørbesøg,mine bibliotekslån er tæt på udløb ect ect, mens vigtige ting gentages hvert år ,samme dato.
  Enkelt og nemt :O)

  SvarSlet
 8. Et lidt forsinket TILLYKKE med bryllupsdagen. Den 29 marts er også "vores" dag....det var den dag vi begyndte at komme sammen ......for .....regne.....regne....regne....37 år siden.

  Mange hilsner fra Joan M.

  SvarSlet