fredag den 30. marts 2012

Fredags-planer og dét at blive lokket i fordærv ;D

Formiddagen bruges på at nyde en kop dejlig te, mens jeg sunder mig over nattens mareridt.....jeg er helt smadret oven på disse mareridt, der desværre er en kedelig bivirkning ved de betablokkere jeg tager for migrænen....træthed er så den anden kedelige bivirkning, for søren håber på et alternativ til de sk....de piller.


Hvis I liiige ser bort fra billedets blikfang....den smukke te-kop ;D, så kan I jo nok se, at min favorit-te er blevet af den dyre slags. Jeg har ikke kunnet forstå opstandelsen over det der Kusmi Tea, men nu "I get it". Det er jo verdens bedste te E.V.E.R og det var hende her der ledte mig i fordærv. Da jeg købte te'en måtte jeg lige minde min mand om at trække vejret igen ;D (han er dog enig i at det er en lækker te).

Kusmi Tea og Tina Dickow og lidt krea-oversprings-handling (?), så er jeg klar til at arbejde videre med de dersens bordkort.....det føles som et evighedsarbejde og I vil næppe tro det, når jeg engang viser det på bloggen.

6 kommentarer:

 1. Ja, Kusmi-theen er jeg også blevt afhængig af - og prisen, tjae, der tænker jeg at der jo er meget i dåsen og at det er drøjt i brug....

  SvarSlet
 2. Skrækkeligt med migrænen - øv, følger med dig.
  Spændt på at se dine evigheds bordkort :)
  God weekend

  SvarSlet
 3. Man bliver dindsyg af hovedpine.. ;/
  Kusmi er kanon godt, men jeg er mest til de slagt der ikke smager af en hel frugtplantage, ken se at "dit" mærke lige er min kop te. St. Petersburg er en rigtig dejlig te. Er nu mere vild med din tekop, den er supersød....
  God bedring til dig.

  SvarSlet
 4. Høhø Undskyld jeg har ledt dig udi dyre vaner ;) Men når det nu ska være, så er det en god vane!

  SvarSlet
 5. Ja! det kender jeg godt, det med den hæslige migræne..
  Og Kusmi te er jeg også stor tilhænger af, men den anis the som de har fået hos Søstrene er altså heller ikke så ringe enda..

  Ha´en skøn weekend.

  Håber migrænen snart har lagt sig..

  SvarSlet
 6. Kusmi te´en er da bare SÅ lækker, har dog tilgode at prøve din variant. Men er også blevet rigtig glad for sweet chai te (+mælk) *griner* mine kollegaer synes det ser så klamt ud, men den lækre stærke eftersmag er bare go.
  Er spændt på at høre om du har fundet tøj til konfirmationen????
  Kærlig hilsen Libbie

  SvarSlet