tirsdag den 6. marts 2012

Nu rabler det vist for damen...

...jep selv sønnen synes at jeg blevet tosset.....men er det ikke nærmest obligatorisk for teen-agere, at synes sådan om sine forældre?

Efter 3 år med den ene krise efter den anden (død, sygdom og andre kedelige hændelser) og et hektisk husbyggeri, ja så trænger jeg til at vinden vender. Trænger til at kunne få pusten igen. Der har bestemt også været mange dejlige oplevelser, men de fortaber sig lidt i den overskyggende negative energi, de kedelige hændelser har lagt over os. Nu skal det imidlertid være SLUT. Har ud over beslutningen om at anskue udfordringerne anderledes, så tyr jeg også til alternative indslag i hverdagen.

SALT.....jeg har sat små glas-kar med havsalt i alle rum og der skal de stå i 24 timer og samle den negative energi, der er lagret i huset. Først grinte vi lidt af snakken om saltet, men da manden min kørte i stykker/galt med bilen her til morgen, ja så blev der sat salt i alle rum! 


Og det virker allerede!

For jeg har fået kørsel til krea-træf i Odense. Tak Malene. 
Og blevet inviteret til at være med i en krea-klub. Tak søde Tina.

Ud over salt, så overvejede jeg også at brænde salvie i hvert rum, MEN det blev måske lidt for alternativt for mig, så i stedet besluttede jeg mig for at kigge lidt nærmere på begrebet Feng Shui.

6 kommentarer:

 1. Kære Filihunkat, sikke dog en masse ulykke, kan godt forstå, at du beslutsomt vil ændre på både det ene og det andet. Har hørt så meget godt om Feng Shui, håber det også giver dig et positivt løft, og hvor lyder det hyggeligt, med både det ene og det andet KREA-forum :)

  SvarSlet
 2. Det er super med de salt kår, har selv gjort det et par gange herhjemme, selvom mine unger troede at jeg var blevet kugleskør. Feng Shiu er spændende at indrette efter, ihvertfald på nogle af områderne, fx hvor sengene bør stå. God fornøjelse på søndag. Jeg har måttet takke nej til samme Kreaklub på grund af snarlig flytning, ærgerligt.

  SvarSlet
 3. Hej Filihunkat
  Kan også glæde dig med, at det går SUPER godt med "mis" (som den hedder nu). Den har det som blommen i et æg og er simpelthen så forkælet. Den nyder børn og selskab, men det kan også blive for meget og så forsvinder den op på loftet i soveværelset. Eller ligger midt på trappen, så den trods alt er lidt med i hvad det foregår. Jeg føler jeg har kendt den altid for den ligner vores Vimse helt vildt meget:-) Synes forresten lige du skulle gå ind på "Skomagerhuset" og se den fine "give away". Jeg har fået en lignende og den er så LÆKKER.

  SvarSlet
 4. hej med dig.. Her kører det osse med de mange negative energier, er lidt i samme båd som dig bare med lidt andre ting. Tænker at jeg skulle gøre dig efter med det salt.. jamen troen flytter jo bjerge - så det er da kun fedt det du gør:0) Jeg lever osse med feng shiu - bare det at rydde op efter det giver nye ideer til nytænkning.. Kom endelig igang...... Sikke goe tiltag allerede idag du har fået.. Fantastisk.. Held med det hele.. KH iben

  SvarSlet
 5. Skal man bare sætte groft salt i alle rum og hvor længe ?

  Held og lykke med alt
  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har selv fundet svaret.
   Og går igang lige med det sammen.

   Kh. Lis

   Slet