mandag den 19. marts 2012

Den lille sorte...

...bog, der er skyld i de sidste par dages smerter i foden ;D


Jeg var i den lokale.....eller i hvert fald nærmeste genbrugsbutik....og ledte efter nogle bøger med gammel skrift, som jeg kunne bruge til at dekorere påskeæg med....sådan lidt i Jeanne D'Arc-stilen. 

Der var bøger nok at vælge imellem, men mit blik faldt på en lille-bitte sort bog. Bogen er trykt i 1898 og er en konfirmationsbog....jep alt i min hjerne drejer sig om konfirmation ;D

Naturligvis klipper jeg ikke i bogen. Den skal gemmes og jeg var i fuld gang med at berette om mit fantastiske fund (torsdag  morgen), at jeg åbenbart tog både arme og ben i brug, for vægge/muren fik altså et karate-spark midt i fortællingen.

Min fortælling blev afløst af et voldsomt brøl.......så højt at sønnen flyver ud af sengen og tror at jeg har skåret en finger af ??????? Øh hvordan kunne han da tro det om mig ?

Nu har I jo hørt så meget om min sølle fod og den er ikke brækket, men noget galt er der, for jeg har sindsygt ondt i foden og anklen....har også en efter-tjeks-tid hos lægen i dag. Tænk at et slag kan gøre sååååå ondt i så lang tid. PIV og det blev jo heller ikke bedre af, at jeg var til Håndarbejdsmessen vel....


Helt afgjort, så var det bogens skyld og ikke min ukoordinerede motorik, der forårsagede skaden! Så der stod jeg, efter at ha' svoret de værste eder, med guds ord på tryk....jow jow lidt sjovt var det osse.

2 kommentarer:

 1. Fin bog - høj pris, men bestemt en fin bog! ;-)
  /Liv

  SvarSlet
 2. Av Av!! det var synd for dig, håber snart de smerter fortager sig.

  Rigtig fin gammel bog du fandt dig...

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet