tirsdag den 13. marts 2012

Lidt om min små banditter

Dagens første indlæg....ja der kommer ét mere, for det er jo ikke den katte-blog ;D......nå men dagens første indlæg er altså om mine små banditter; Bølle og Basse.

I går havde jeg ekstremt mange smerter og det blev ikke bedre som dagen skred frem og humøret led under det, men så er det jo godt at ha' katte i huset.

Ældste-katten, der vejer knap 8 kilo havde da lige klemt sig ned i den mindste pap-kasse....28x19 cm. Hvad i alverden får en kat til at klemme sig sådan sammen for at ligge i en pap-kasse? 


Yngste-katten, Bølle, fik udfordret ejerskabet over pap-kassen, men kunne med sine 8 kilo ikke være i den, men det var ingen hindring for at overtage kassen ;D.


Nedenstående billede er faktisk fra tidligere på dagen, hvor jeg længe havde ledt efter katten uden held, for så at opdage at banditten lå og sov på bordet...på vasketøjet!!!!!!!!! Arg...katten ved godt at han ikke må være på bordet, men han må altså ha' luret at jeg var svag og kunne udfordres....plus jeg kunne ikke se ham fra min plads i sofaen. B.A.N.D.I.T.

5 kommentarer:

 1. Smil de er sjove de katte, ved ikke hvad jeg skulle gør uden mine. selv om man nogle gange godt kunne sælge dem billigt.... ha en dejlig dag

  SvarSlet
 2. ;0) Han hygger sig i papkassen ;0)
  De minder meget om hinanden i farven Bølle og den vi har

  SvarSlet
 3. Søde missekatte. De er bare dejlige!

  Og godbedring. Kh Rikke

  SvarSlet
 4. Sådan nogle katte laver bare de sjoveste løjer ;-)
  Ville ikke undvære min skønne kat, Gizmo.

  SvarSlet
 5. Dear Lis,
  nice to meet you here :0)
  Your two cats are sooo cute. We have one cat, named Pepino.
  Big hugs back
  Babsie ♥

  SvarSlet