onsdag den 21. marts 2012

Kost, kul og Kranio

KOST: 

I går aftes var jeg til et foredrag om kost på Anemoneklinikken.

Og jeg kom hjem med hovedet fuld af inspiration til kost-omlægning på den der gode måde, hvor alt ikke skal ske  på én gang, men hvor man lige så stille indfører nye tiltag.


KUL: 

Hos Lone kan man købe bambus-kul og jeg har længe haft det skrevet på ønskesedlen. Det blev dog ikke købt i går aftes, men for noget tid siden.....har bare ikke flash'et det her på bloggen. Jeg er super-glad for det og så er det jo dekorativt i sig selv ;D. 


KRANIO: 

For 14 år siden prøvede jeg kranio sakral terapi, men uden den store effekt, så derfor var jeg jo ret så skeptisk i forhold til effekten på egen krop. Da Kasper havde det allerdårligst og vi var desperate over at det etablerede system ikke kunne tilbyde hjælp, og vi begyndte at søge i det alternative system. Jeg havde hørt så meget positivt om Lone, så jeg kontaktede hende og Kasper startede behandling.Vi blev i det etablerede system, men kranio sakral terapien hjalp Kasper med at genskabe balance i kroppen, efter mange måneders sygdom. Det har afgjort været positivt og effekten har været synlig.

Efter mit lille "stunt" i Bilka kunne jeg godt overtales til at prøve en behandling og jeg fik mig lagt på briksen.
Nu har jeg så efterhånden fået en del behandlinger hos Lone og jeg kan ikke sige nok positivt om det. Jeg er ikke i tvivl om at kranio sakral terapi virker og ikke handler om " at tro kan flytte bjerge". 

Lone er virkelig dygtig til sit kram og jeg har altså været i hænderne på mange alternative behandler i løbet af de mange år som smerte-patient.....17 år med daglige smerter.

Jeg er godt klar over, at der ikke er tale om, at jeg bliver helbredt af behandlingerne, for de fysiske skader på nervebaner, muskler og den begyndende slidgigt vil altid være der, men efter nuværende behandlinger kan jeg altså mærke en væsentlig forskel i hverdagen i forhold til smerterne....til trods for min skepsis ;D.

Jeg kan kun anbefale Anemoneklinikken = Lone....hun engagerer sig helhjertet i sit fag og arbejder ud fra et oprigtigt ønske om at hjælpe andre.

2 kommentarer:

 1. Tak søde Lene dejlig at høre du syndes om indlæget er også selv meget tilfreds.Knus Else

  SvarSlet
 2. Hej Lene

  Tusind Tak for den fine gave, de er allerede taget i brug.
  Der kommer billeder på bloggen senere idag eller imorgen.

  Det lyder helt vildt med det der "Kranio" har tit tænkt på at prøve det, da jeg jo selv dagligt har smerter i mine store ledde og har fået ødelagt mine nervebaner af en epiduralblokade for snart 15 år siden.

  Har også som dig prøvet næsten alt, men endnu ikke turde lade nogen røre ved mit hoved, da min nakke er helt tosset.

  Håber der er noget jeg en dag kan lave til dig, det kunne være så hyggeligt.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet