fredag den 9. marts 2012

Glæden ved at give gaver

 Jeg elsker at gi' gaver og gerne af den slags der opstår, fordi jeg liiiige får øje på noget og tænker; "ej...den må X da ha'". Den slags spontane gaver, der kommer fra hjertet af, er de sjoveste, men også de sværeste at holde hemmelige.

...kun et sneak peak i tilfælde af at Tina kigger med her til morgen....
I sidste uge kom en kedelig mave-influenza på tværs af mine fredags-planer med denne skønne kvinde og hendes kat, men i dag er der intet på tværs og jeg skal snart af sted :D.....jeg kan dælme heller ikke holde ud at ha' hendes gave liggende længere uden at afsløre den! Jeg er så dååårlig til at holde på gave-hemmeligheder.

Gaven, fik jeg øje på midt i konfirmations-tøjs-indkøbet og jeg vidste straks, at den måtte jeg købe og derefter overtale Tina til et te-besøg, for gave kunne på ingen måde sendes med posten ;D...næh nej den skal nemlig afleveres personligt, så jeg også kan hilse på Oskar ;D.

4 kommentarer:

 1. Hvor har du ret, Lene. Gaver skal gives fra hjertet og personligt.
  Det er så dejligt, at finde noget som man ved at X mangler. Så forstår dig.
  Rigtig godt te visit til jer.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Er bare sååååå glad for dit mønster til rundpindene :-)

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Spændende :) en blomst eller glaskunst??

  SvarSlet
 4. Ser spændende ud Lene Hvem er ikke glad for at kunne overraske med en lille gave Det er en dejlig ting at kunne gøre på den måde kan man også vise hvor meget et menneske betyder for en :-)Hvor blev jeg bare glad for at se dig tilbage.Knus og rigtig dejlig weekend til dig og familien Else

  SvarSlet