søndag den 18. marts 2012

Åhh dejlige søndag...med messe-indtryk

 Var lige en tur på Håndarbejdsmessen i Middelfart i går, hvor jeg "tøffede" rundt med Tina ......check også lige hendes indlæg om messen fra i går....og se så lige skøøøøønne Ul(d)la.


Jeg hjalp lidt på én af de mange lækre garn-stande og forelskede mig vildt i garnet fra Garn-garagen....altså hvor bliver jeg nødt til at lære at strikke....lidt mere ;D Jeg vil vildt gerne prøve kræfter med Dorthes garn, men det kræver lidt mere øvelse. I øvrigt er jeg "blown away" over at man kan strikke en bluse (se Tina's billede af den lyserøde bluse) for kun 160 kroner ???!!!!! Jep I læste rigtigt. Garn-garagens garn rækker langt, er billigt og der er nogle rigtig fine modeller. Jeg må øve mig, så jeg også kan komme med i det fine selskab ;D


Tørklædet som ses på ovenstående billede er bare så fint, men det varer nok længe inden jeg kan prøve kræfter med så avanceret strikke-teknik, men mon ikke man kan bruge tørklædet som inspiration og hækle det i stedet for?

Jeg mødte også flere skønne kvinder på messen og blandt dem var Mette fra Bettekun......er fuldstændig vild med hendes logo og så havde hun altså fået lavet de fineste postkort til messen. Mødet med Mette var lidt sjovt...kom jeg til at tænke på bagefter....for jeg var da sikker på at vi havde mødtes før, for messe-standen og Mette så da så genkendelige ud :D....senere gik det op for mig, at jeg ikke har mødt Mette før, men selvfølgelig besøgt bloggen og skrevet med hende :D. Mette jeg glæder mig til at du finder mønster og garn til mit næste strikke-projekt og vi ses i Silkeborg.

Lidt messe-køb:

 Hæklebogen var et must, for jeg fik den ikke købt sidste år. 
Uld-fe-bogen er en gave til min søster :D.

 
Garn fra Garn-garagen (der var sådan en reste-kurv, hvor garnet kostede 15 kroner for 50 gr.)
Silke-pupper...bare fordi jeg synes at de var fine ;D
Fik da i øvrigt også købt lidt hæklenåle.

8 kommentarer:

 1. Lyder som en helt igennem fantastisk dag ;O)
  Den der hæklebog ser MEGET spændene ud ;O)

  SvarSlet
 2. for søren da.. jeg skulle også ha været afsted - men no car.. Uha jeg bliver helt grøn med alt det du fortæller..
  lækker bog du har der.. den ville jeg da gerne eje..
  Og så nævner du silkebog - er det snart??
  KH Iben

  SvarSlet
 3. Jaaah incl en hæklenål til miiig :) Der tog du fusen på mig! Jeg gik og ærgede mig over at der ikke var en nål nr. 4.5 og så trækker du sådan een op af tasken!!! TAK! :) Det var sååå hyggeligt igår ... og jeg ku godt igen idag... men nøj hvor er jeg også flad! Hvordan går det med foden?

  SvarSlet
 4. min fod skriger aaaaavvvvvv, men det kunne jo ha' været værre ikke ? ;D

  SvarSlet
 5. du må igang med at øve ;0)
  lækker hæklebog iøvrigt - den må på ønskelisten ♥

  SvarSlet
 6. Den hækle bog så jeg også på, både fredag og idag. Den er så fin.

  Ærgerligt, at vi ikke mødtes, men der kommer jo også en messe igen til oktober i Fredericia, eller Silkeborg i Juni eller som jeg skrev på min blog til dig !!

  Men hyggeligt har det været at være på messe.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Jeg blev osse helt forelsket i garnet fra Garn Garagen. Købte garn og opskrift til kjolen som du har på billedet. 3 ngl til en str. S det er da vildt :o)

  SvarSlet
 8. Hej Lene. Det var rigtig hyggeligt endelig at møde dig 'in real' - og ja, man føler jo, at man kender hinanden :o).
  Glæder mig også til vi ses i Silkeborg.
  Knus

  SvarSlet