tirsdag den 13. september 2011

Det gik lige så godt....

...med at være flittig i går.

Jeg fik syet to små hækle-etuier, fik klaret vasketøj og kørt drengen til Kranio Sakral Terapi (sidstnævnte er guld værd og Lone er simpelthen både sød og dygtig)

Da aftensmaden var spist havde jeg den dér selvtilfredse følelse, fordi jeg havde klaret så mange ting i løbet af dagen og jeg ville da liiige beskue mit værk......MEN AK OG VE....

Den dér fede følelses forsvandt ret hurtigt!


Gult etui i retro-stof. Jeg tænkte at stoffet kunne gøre det alene, men nu synes jeg at der mangler noget på forsiden...arggggg

og bedre blev det ikke da jeg opdagede at æble-nålepuden var kommet for langt ned på lommen...argggg og det kan ikke laves om!!!! Etuiet er tiltænkt som gave, men kan jeg det nu?????!!!!!!!


Ok tænkte jeg, så er det da godt at jeg i det mindste har styr på det andet etui, som jeg fik fremstillet.

Troede jeg!!!!!!

Dette etui er en bestilling og måske var jeg liige hurtig nok til at læse mailen? Etuiet måtte gerne sys i hør (jeg har vild lyst til at sy i hør pt), men gerne i en grøn, brun eller rød farve....ja det fik jeg så læst her til morgen....FLOT LENE. Det er så en ommer!!!!!!


På etuiet skulle/skal der også "males" nogle kattepoter!


Ja dagen i dag kommer til at dreje sig om at rette gårsdagens fejl......dødsygt, men måske berigende i sidste ende......det SKAL det skisme være.........

8 kommentarer:

 1. Fejl eller ej, jeg er PJATTET med det gule!! :)

  SvarSlet
 2. 'Kæft, du er effektiv! Og selvfølgelig kan du da bruge det gule som gave - det er vildt fedt! Og mon ikke det kun er dig, der lægger mærke til, om æblet sidder det ene eller det andet sted?

  Ang. hør-etuiet, så synes jeg da egentlig, at det meget fint opfylder ønsket om en brun farve. Kattepoterne mangler jo så godt nok, men hvis du maler dem på, så er det jo lige, som det skal være! (De kan jo så blive malet i rød eller grøn?)

  Siger det lige igen, men du er simpelthen så dygtig. Og så effektiv, at jeg bliver helt forpustet. :-)

  SvarSlet
 3. Ej - nu er du da vist lige rigelig fuld af selvkritik, det gule ser dejligt ud, og kun du ved hvor æblet skulle sidde. Jeg er klar til at få det som gave :) og det andet er så lækkert så inden længe er der en der har nappet det også! Og så mangler du jo kun din bestillingsopgave, og da det er hyggeligt at sy, og du nu har en undskyldning for at gå igang - hvad er der så at være ked af :) Hav en god sy-dag!

  SvarSlet
 4. Jeg synes dit retroetui er super. Nu kunne jeg læse, at du har knækket koden på det der vaffelmønster, men ellers har jeg nu fattet fremgangsmåden ved hjælp af ham her:

  http://www.youtube.com/watch?v=qOIRYNrv0Os

  SvarSlet
 5. Arhmen altså! Det jeg nu lige kan se af det gule hækleetui er da vildt flot!!! Du skal ikke være så kritisk overfor dig selv unge dame! Du laver nogle lækre sager!!!!!!

  SvarSlet
 6. Jeg er enig med de andre, du er lidt selvkritisk (: det gule ser super flot ud på billederne(er lidt små forelsket, og er eller normalt ikke stor fan af gul), og det gør det andet også (:

  SvarSlet
 7. Jeg kan absolut heller ikke se noget som helst galt med dit gule etui! DET ER DA SKØNT :)
  kh

  SvarSlet
 8. Hold da fast! Du giver den gas!!!
  Jeg er meget imponeret :)

  Og du er så perfektionistisk at det er til at blive helt benovet over.
  Jeg elsker stadig mit etui!!!

  SvarSlet