fredag den 16. september 2011

Der var én og der var to

...og måske tre....(se sidste billede i indlægget)

SY-ETUIER.


Der skal yderligere dekoration på etuiernes klappe(?), men måske skal de kommende ejere selv dekorere og gøre etuierne personlige?


Jeg har læææænge arbejdet på disse sy-etuier. Det er sådan set ikke min idé med et harmonika-etui (lærte det på seminariet), men jeg har da selv regnet mønster-målene ud. Jeg har leget med indvendige lommer og glæder mig til at høre pigernes vurdering (jeg har nemlig allieret mig med tre test-piloter ;D)


Der er plads til den sikkerhedsnål, der altid liiige er forsvundet...nu har den en fast plads.


Et harmonika-etui har tre "hoved"-lommer og jeg forestiller mig at den miderste lomme kan bruges til saksen(e) og har man en rigtig stor skrædder-saks, så kan den ligge i én af de andre lommer (etuierne er tiltænkt de helt unge sy-piger). De øvrige lommer er ikke til at se på billederne, men de holder styr på opsprætterkniv, sømometer, målebånd, nålehus mm.

Og så har vi det tredje etui....som ikke bliver sendt til én af testpiloterne, da den er lidt for tøse-tøse-agtig og det kan jeg ikke forestille mig er et hit.

Knapperne er endnu ikke syet på.

5 kommentarer:

 1. Det ser rigtig spændende ud (:

  SvarSlet
 2. nej hvor er de smarte.... heldige testpersoner... og det 3. er da fint... og nogen gange må det gerne være lidt tøset... :o)

  God dag...

  SvarSlet
 3. Wauuu de er da super skønne og ikke mindst den hvor knappen mangler :-)Og hvem der bare skulle være en af de heldige test personer.Stort Kram Else

  SvarSlet
 4. De er da super skønne - jeg er faktisk mest vild med det tøsede og synes slet ikke det er for tøset, bare yndigt.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare flotte alle tre etuier.
  Sig mig, kan jeg måske få lov at bestille og købe en ? Du laver de flotteste etuier, den ene gang efter den anden. Jeg vil også gerne have en.

  Kh. Lis

  SvarSlet