tirsdag den 15. marts 2011

Stjerner i øjnene på en råkold tirsdag.

Jeg glæder mig rigtig meget til i aften, så meget at jeg har stjerner i øjnene. Dorthe fra Modestoffer har inviteret mig til sy-aften.Denne stjerne, som hænger i soveværelset, har jeg fået af Wenche og inden i har hun skrevet et ønske for mig. Er hun ikke bare skøn? Du kan finde en DIY på ønske-stjernen på hendes dejlige blog.

Disse stjerner har jeg fået af Trine, hun er diætist i Silkeborg (Trine, hvis du læser med, så undskyld jeg ikke kan linke til din hjemmeside). De herlige stjerner har jeg hængende på væggen i mit sy-værelse.

Tilbage til aftenens kommende arrangement....Vi er en lille sy-gruppe og vi skal arbejde ud fra bogen "Flower Power Patchwork"  - jeg har lovet at dele ud af de små-fif jeg har...uh bare jeg nu kan levere varen?! Mit sy-projekt skal være et sy-etui, som måske kan ende, som en GIVE AWAY eller gave til en bestemt ung dame? Jeg har brugt formiddagen på at vælge stof og stil, men er ikke kommet videre...det er så svært at vælge, når jeg nu ikke selv skal beholde etuiet. Hvilken stil skal jeg vælge? Hvilken farve skal jeg vælge? Ja, det må tiden jo vise, men én ting er sikkert: JEG GLÆDER MIG TIL I AFTEN.

Ej altså hvorfor er jeg ikke med på retro-bølgen? Jeg har jo ikke noget retro-stof, som ville være perfekt til etuiet??????

5 kommentarer:

 1. Vi glæder os også rigtig meget ;-)

  SvarSlet
 2. Hyggeligt at hilse på dig og lære noget nyt ;)

  SvarSlet
 3. Det lyder så hyggeligt og spændende.

  Håber I får en hyggelig aften.

  SvarSlet
 4. Lene, kan du ikke sende mig en email på
  momsen @ stofanet.dk, når du har tid? Så jeg kan sende dig de mål vi talte om? :)

  SvarSlet
 5. Spændende syprojekt:-) sikke nogle dejlige katte du viser frem. Sjovt nok har jeg engang haft en hankat der hed Simba som bare ligner din Simba rigtig meget. Min hunkat Luna er næsten lige blevet væk:-( snøft, savner hende endnu mere når jeg ser billeder af andres dejlige katte... KH Christina

  SvarSlet