fredag den 11. marts 2011

Hold øjnene åbne og nyd dagen

For pokker, hvor kan man da være træt sådan en fredag morgen...det er jo helt forkert, for week-enden begynder lige om lidt ;D.
Nej brok og pjat til side.....og frisk bliver jeg helt sikkert af cykelturen ned til katten, som jeg pt. passer for en veninden. Jeg elsker at være katte-passer!
Og så står resten af dagen på oprydning og PANDEKAGER og vafler...yeah. Kasper har en kammerat på besøg og han kan godt li' pandekager (det kan min søn ikke og derfor er jeg sikker på at han er blevet forbyttet ved fødslen). Vi får sjældent pandekager, så det er virkelig et højdepunkt, når jeg har en undskyldning for at bage dem og jeg glæder mig helt vildt, for jeg skal jo også ha' pandekager (for når jeg nu er i gang, så kan jeg jo lige så godt bage nogle ekstra ikke?!)
Er du nysgerrig med hensyn til nålepude-øjnene, så findes der en DIY på nettet (har i skrivende stund ikke styr på et link, men prøv at google; pin cushion craft, eye ball pin cushion). Jeg så disse nålepuder, og måtte bare lige lave et par stykker til minde og advarsel om dengang jeg fik en symaskinenål i øjet (det er lang tid siden jeg lavede nålepuderne og fik nålen i øjet). Jeg ser lidt dårligt, har briller, men bruger dem ikke. Næh nej jeg har derimod en masse lamper ved symaskinen og sidder bøjet helt ind over den. Og skæbnen ville en dag, at symaskinenålen knækkede og spidede mit øje. Jep det gjorde ondt og var milimeter fra pupillen. Nu er det sådan, at jeg har lært lidt af episoden...der er nu flere lamper omkring symaskinen!

4 kommentarer:

 1. Øh - jeg elsker altså også pandekager !!!!!!!!!!!!!
  - du forstår da at få det bedste ud af en ikke så sjov oplevelse, længe leve mennesker som dig ;-)

  SvarSlet
 2. Pyha de ser skumle ud de der øjne. På med brillerne! Ikke flere piercinger. God fornøjelse med pandekagerne. :)

  SvarSlet
 3. Ej hvor ser de bare sjove ud, begynder efterhånden at finde man projekter, der kunne være sjove at kaste sig over, HVIS man altså havde en symaskine som er mere end 20 cm stor :)
  Heldigvis kan jeg se, man ikke behøver en symaskine til de her, så er der vist ingen undskyld.

  Pandekager er nu dejlige, hvis du en anden gang mangler en undskyldning er der jo altid pandekagedagen d. 8. marts - det er da en god undskyldning.

  Tak for din hilsen på min blog.

  SvarSlet
 4. Sikke en historie! Men hvor er det dejligt at se, at du kan få vendt det dårlige til det gode! Sikke en optimist du er :)

  SvarSlet