mandag den 21. marts 2011

Jahhh så fandt vesten et nyt hjem


Jeg hader materiale-spild! Men nogen gange må man jo bøje sig i støvet og erkende at håndarbejdet ikke fungerede! I dette tilfælde var jeg modig med farverne og hæklede fro og muntert på vesten her...uden at ha' lavet en lille hækleprøve først. Ja, nu kan du jo så sige, at jeg selv var ude om det, da vesten viste sig at være for lille!!!!!! Og det er ganske sandt! Jeg kunne ikke trævle vesten op og bruge garnet igen og kunne ej heller ikke komme i tanke om hvad den ellers kunne laves om til. Efter at ha' reddet vesten fra turen til skraldespanden, så tilbød jeg vesten gratis herude i blog-land...

...og i går var der bid.

5 kommentarer:

 1. Så kjekt at vesten får flytte! Hihi, ikke lett når man lager plagg som er for små- eller for stor- been there, done that! Din Simba og Bølle ser så skjønne ut!
  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlet
 2. Det var trist, at du ikke selv kan passe den. Men skønt, at andre kan få glæde af den :)

  Jeg kender godt problematikken!!!

  SvarSlet
 3. Det er også en smuk vest med smukke farver, så kan godt forstå du er glad for at der var en aftager til din vest.

  Kh. Lis

  P.s. er det ikke en stor kat du har på det strygebræt ?

  SvarSlet
 4. Og så siger du tak til mig! Det er bestemt mig der takker! Åh, jeg må bestemt have det blad liggende, så jeg kan se hvordan kanten skal laves, ellers finder jeg nok ud af det. Må lige kigge i gemmerne. Hendes verden er et dejligt blad, med nogle gode ideer ind imellem. (køber ikke altid)
  Knus Elsebeth

  SvarSlet
 5. Hej Lene!
  Jeg har modtaget din fine pakke og lavet et indlæg på min side, hvor jeg takker dig.
  Knus Elsebeth
  mit-stuff

  SvarSlet