mandag den 21. marts 2011

Jeg har hæklet mig helt rundtosset


Nøj hvor er det svært at hækle rundt. Min svigerindes dejlige mor, Inga, havde købt sig en Trip Trap bakke og ønskede sig en bakke-serviet, så bakken også kunne bruges til brødbakke. Bakkeservietten skulle hækles i fastmasker og selvfølgelig være rund. Hvor svært kan det være at hækle rundt?! SÅ SVÆRT siger jeg bare. Jeg har hæklet og hæklet og trævlet op og trævlet op.


Denne bakke-serviet er hæklet med jævne udtag, men det endte med "bølger". Trævlede ikke denne op model op - så Inga kan bruge den i nødstilfælde ;D.


Da jeg havde hæklet den "bølgende" bakkeserviet, gav jeg lidt op og lavede denne syede model i stedet for. MEN det var jo ikke sjovt at give op, så jeg gav hækleriet endnu en chance og fik da også hæklet en rund bakkeserviet.

Nu er jeg helt hooked på at lave bakkeservietter. Kan se for mig flere udgaver af den syede model med hæklet kant. Tror I ikke at Inga kan bruge en påske-bakkeserviet, jule-bakkeserviet, efterårs-bakkeserviet, sommer-bakkeserviet??????

4 kommentarer:

 1. Jo, det kan hun sikkert. De brød servietter er altså flotte, bølger eller ej. Du må gerne lægge opskriften ud, så jeg også kan hækle en el. flere til mig selv. Jeg ejer dog ingen trip trap bakke i rund, men det er vel heller ikke nødvendigt.

  Super smukt arbejde, altså.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Lene altså - du når bare så meget, bare det var mig. Men ih hvor er den da blevet flot ;-)

  SvarSlet
 3. Den hæklede er rigtig flot - men hold op hvor er den syede også lækker!

  SvarSlet
 4. Jamen hov, halløj, det lykkedes dig jo rigtig fint, helt af dig selv! :o) FEDT! Jeg havde så (for-)rygende travlt i butikken i Vejen i lørdags, at jeg lige skulle komme mig og først kom i tanke om dig og vores snak i dag...og så var alt bare klaret. :o)

  SvarSlet