lørdag den 12. marts 2011

Det er farligt at rydde op...

...uha hvor kan det være farligt at rydde op! Jeg er i gang med at rydde op på mit værelse (ville gerne finde et andet udtryk end "mit værelse"). Når gamle ting dukker op, så skal de jo liiiiige kigges godt igennem inden "omplacering". Det betyder at oprydningen kan tage lang tid og tålmodigheden kommer på prøve (altså for resten af familien, der bliver forsømt i forhold til service).

Oprydning er altså farlig! Har skåret mig helt vildt og højre hånds lang-finger er sat ud af drift (dunker og er hævet). Er I klar over hvor meget man bruger sin lange-mand? Senere går turen i Brugsen, for vi er nu løbet tør for plaster!!! Jeg skærer mig tit i fingrene og min kære mand, der stod fortvivlet og ledte efter plaster, syntes at jeg skulle lære at holde mig lidt i ro. Mon det også gælder, når opvasken skal klares?

Når oprydningen er klaret, så skal jeg nok vise jer, mine anstrengelser, men indtil da, så tjek lige dette billede fra mit "gamle" værelse:


Måske jeg har tendens til at rode? Billedet er også fra en oprydnings runde.

6 kommentarer:

 1. Jeg kender det godt! Jeg er også et rodehoved :) Når man så endelig får ryddet op (altså helt i bund) er det en befrielse, synes jeg. Det er som om, der samtidig bliver ryddet op i hovedet :)

  Jeg glæder mig rigtig meget til at se det endelige resultat :)

  Knus fra Jenny

  SvarSlet
 2. Ha ha ha... Jeg roder også HELT vildt, nok fordi jeg altid har gang i mange ting på en gang. Men synes det er SÅ utrolig dejligt når man for ryddet op. Jeg har så også kun et lille hjørne i stuen til alt mit. Så glæder mig til vi skal flytte og jeg kan få "mit eget værelse" som du også siger. Håber din langemand hurtig bliver god igen. Men tænker ikke over hvor meget man bruger en finger før der er noget galt med den. ;-)

  God bedring med den, og glæder mig også til at se billeder. ;-)

  SvarSlet
 3. Ryder også op i dag. Hele mit stuegulv er fyldt med skrammel og skatte. SUK.
  God bedring med fingeren! :)

  SvarSlet
 4. It looks like a very busy and creative spot!

  SvarSlet
 5. Har også næsten lige været igennem en oprydningsrunde - det er bare så fedt bagefter men såmænd også imens ;0)

  SvarSlet
 6. Måske nok lidt rodet, men det ser superspændende ud. Der gemmer sig garanteret masser af godter!
  Håber langemand snart er på banen igen!

  SvarSlet