tirsdag den 29. marts 2011

Hækle-etuiernes begyndelse....

Jeg sad en dag og var vildt træt af, at mit hækle-grej (saks, hæklenåle, kopi af mønster og nåle) altid rodede rundt i en frysepose, når jeg skulle ud af døren med mit hækletøj...og jeg er åbenbart ikke den eneste med det problem. Der blev tegnet og testet og syet...

Det første etui blev en takke-gave til Karen, der var så sød at være min sparrings-partner i forbindelse med en dåbsgave.

Billederne er lånt af Karen

Og så var det lige som om, at dét med hækle-etuiet greb om sig og jeg begyndte at få forespørgelser på syning af hækle-etuier. Her kan du se nogle af de etuier, som har forladt mit krea-værelse.Wenche sendte mig sit yndlings-stof. Billederne er lånt af Wenche


Trine sendte også sit yndlings-stof. Dette etui blev syet som tak til Dorthe for de mange fine stof-rester (de blev flittigt brugt til min give away) Stoffet til Dorthes etui matcher den flotte ko-pude hun har broderet og syet.


Og så er der jo etuierne fra min GIVE AWAY.

Endelig fik jeg tid til at sy et etui til mig selv. Og det passede så fint med at de ny Tilda stoffer var at finde hos Panduro Hobby. Jeg er jo Tilda fan.Dekorationen, cirklen med den hæklede kant var nem at lave og kan også bruges til glas-brikker. Måske jeg skal lave en DIY på dem...måske nærmere komme med et par fif?

Åh nej undskyld at jeg ikke var "klar i spyttet". Det var glas-brikkerne jeg ville lave en DIY på. Jeg mestrer endnu ikke dét der med at lave pdf-filer eller hvad det nu hedder. Så ingen DIY på hækle-etuierne lige nu. Men glas-brikkerne kræver jo ikke så lang en forklaring.

14 kommentarer:

 1. Næ nej ja hvem kunne ikke bruge et sådan fint et:-)Super flotte.En lille pakke er sendt hertil morgen som tak for mønsteret.Inu er der ikke kommet en kanin da de 2 jeg har forsøgt mig med er endt i skrallespanden :-(Så nu må påsken komme uden og måske jeg prøver til en anden gang.TILLYKKE med dagen til dig og gemalen.Kram Else

  SvarSlet
 2. En DIY eller et par fif kan man da ikke sige nej til:) Tænker f.eks. på, hvad du stiver det af med!?

  SvarSlet
 3. En DIY på hækleituiet ville være fantastis, Det mønster ville jeg rigtig gerne have, og også på den fine dekorations blomst, den kan man bestemt bruge til andet. Kh Johanne

  SvarSlet
 4. De er bare så flotte - kan man købe sådan et etui?

  SvarSlet
 5. Hvor er de altså bare fine - sådan et kunne jeg godt bruge!
  Er det rigtig set, at det er syet sammen i hånd midtfor indeni?
  bruger du noget stift indlæg?

  SvarSlet
 6. Jeg er den heldige ejer af det første....og det virker bare upåklageligt. Det bor i min taske, så jeg altid har mit hæklegrej med mig.

  Og så er det bare syet SÅ pænt. Selvom jeg har gået 10 mdr. på Odense Fagskole og 5 år i Kolding, kan jeg da ikke sy nær så pænt :)

  Jeg skal helt sikkert se om am nkan bestille flere?
  Måske et til strikkepinde kit?

  Karen

  SvarSlet
 7. hej Lene

  det ville da være dejligt med en DIY ...jeg var jo desværre ikke den heldige at vinde ...
  kh♥

  SvarSlet
 8. Jeg har også veldig lyst til å kjøpe ett slikt etui hvis det er mulig. De er super fine. Klem fra Thora.

  SvarSlet
 9. Hej
  Hold da op sikke fine etuier - sådan nogle kunne jeg bruge mange af - men uha.. de ser lidt svære ud.
  MVH Jette

  SvarSlet
 10. Jeg vil også gerne have et Diy af hækle etuiet, det er flot lavet og ser godt ud.

  Din hane og hønsene er også skønne.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 11. Øv fordi jeg ikke vandt - men vi er også glade for Tilda her hos, prøv at kigge... :O)
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 12. Hvor er de bare skønne og gennemførte ;)
  Du har virkelig lavet noget ud af detaljerne.

  Ville da elske at se hvordan du frembringer dem :))

  Yt.

  SvarSlet
 13. Det er en fryd for øjet at se så smukt håndværk - både i udvælgelsen af farver og mønstre, men ikke mindst i udførelsen.
  Fik ikke deltaget i din fine give away, men jeg hækler heller ikke så meget... Derimod har jeg et etui til mit orkis, som jeg syede for rigtig mange år siden, men som trænger til en afløser. Saksens spids har nemlig boret et hul, der bare bliver større, og det er efterhånden lidt farligt... Vil derfor høre om du har en smart måde at forstærke bunden under saksen? Tænker om det måske ikke er nødvendigt på dine etuier, fordi de er stive så saksen ikke kan rykke sig, og dermed også forstærket af afstivningen?

  SvarSlet
 14. Hej igen,
  Du skrev på min blog at du godt ville sælge et hækleetui, det kunne jeg være interesseret i, dé er nemlig flotte - hvad ville prisen være?

  Du kan skrive på min mail: Susravn@gmail.com, dte er nok nemmere :-)
  Mvh Susanne

  SvarSlet