onsdag den 16. marts 2011

Jeg kommer ikke så meget ud....

...måtte jeg indrømme flere gange, da jeg var til sy-aften hos Dorte. ;D

Vi var 4 piger der var top-motiverede til at sy (desværre var Malene syg). Dorte havde lagt lokaler til (hendes butik) og aftenen bød på masser af latter, gode idéer, pizza og venskab.

Dorte var igang med at sy øl-brikker eller var det glas-brikker til Kims vandglas? Håber at Dorte får lagt det færdige resultat på sin blog.
Billedet er rystet, fordi jeg ikke kunne lade være med at grine. 

Gitte syede en nålebog fra bogen "Flower Power Patchwork". Gitte er vildt dygtig til at sy og meget akkurat!

Tina strikkede på livet løs og så hurtigt at kameraet ikke kunne følge med. Tina, der strikker så smukt og jævnt, er ved at lave de flotteste lamper. Tjek selv hendes blog ud her.

Jeg selv kastede mig over projektet med at lave et sy-etui fra bogen "Flower Power Patchwork". Stoffet fandt jeg i Dortes butik. Det var ikke meget jeg fik syet, for mønsteret og vejledningen gav absolut ingen mening. Og det blev da heller ikke bedre af, at etuiet ikke syntes gennemtænkt. Måske er det var mig, men etuiet var for lille til at indeholde en saks og alt det andet, der var vist på billedet. Og for dem, der har set bogen og omtalte etui, så kan jeg sige at dét etui med lommer, overhovedet ikke fungerer. Eller er det bare mig igen? Måske er jeg lige skrap nok, men det er da ikke sjovt, når man tror, at man det hele er tænkt for én og man bare kan starte symaskinen. 

Hvad pokker skal jeg gøre med etuiet? Hvordan skal jeg sy det færdigt? Gider under ingen omstændigheder at sy det som beskrevet/vist i bogen....etuiet skal jo kunne fungere! Tænker på at lave det til et pro knit etui eller hækle-etui?  Men mod dét så vil fungere? Ej undskyld mit brokkeri.

Gitte havde sørget for chips, slik og frugt, som vi guffe i os, mens sytråd og snak fløj om ørene på os. Det var sådan en herlig aften og jeg fyldt af godt humør og glæde da jeg kom hjem. Tænk at de herlige piger gad bruge en aften til at sy sammen med mig....og så skal vi endda mødes igen. Fantastisk.

7 kommentarer:

 1. Det lyder simpelthen så skønt Lene - herligt med krea-aften - er vildt misundelig:-)) Håber det lykkes med etuiet - ellers kan du jo lave det til Knit pro - jeg er bare SÅ glad for mit:-))
  Kh Trine

  SvarSlet
 2. Hejsa søde, Det var bare SÅ hyggeligt og jeg glæder mig vildt meget til vi skal mødes igen. Du er bare en guld pige ;-)

  SvarSlet
 3. lyder som en vildt hyggelig aften ...dog undtaget din lidt dårlige oplevelse... kan mønsteret ikke forstørres op så det passer til dine behov.... stoffet er vildt skønt :)
  kh♥ og pøj pøj med sy-aftenerne

  SvarSlet
 4. Det lyder virkelig dejligt!

  SvarSlet
 5. Hvor ærgerligt med opskriften. Blev ellers lige så glad til at starte med, over en bog med en opskrift på de smarte etuier. Har set dem masser af steder i Blogland, men er laaaangt fra så kreativ selv, at jeg magter at lave et fra fri fantasi. Men det lyder ikke som om dén bog vil hjælpe mig synderligt...

  SvarSlet
 6. Åh... jeg er så misundelig lige nu - jeg ville også gerne have sådanne krea-aftner.

  Misundelse er en grim ting - og der står nu en stor grim ting i min stue.

  Knus Grith

  SvarSlet
 7. Det var SÅÅÅ hyggeligt og sjovt Og tiden fløj bare afsted. Jeg var dybt overrasket, da jeg kiggede på klokken, da jeg kom hjem :):)

  Og nej det er IKKE kun dig, med den opskrift... den er ugennemtænkt og helt og aldeles upraktisk :) Ellers er der jo stadig bingo banko dimsen eller til spillekort og gibbernakker ;) :D
  Småtingene i bogen virker okay, men hvis man ikke kan bruge det meste i den... så ved jeg ikke rigtigt.

  SvarSlet