onsdag den 30. marts 2011

En go' kat, er en død kat....

...kunne min kære mand fristes til at sige (hvis han altså turde ;D), da han så sit løbetøj FULD af kattehår. Måske manden kan lade være med at smide sit løbetøj på gulvet, når vaskemaskinen var et bedre sted? Tror aldrig at løbetøjet bliver af-håret....

Men for fremtidens husfreds skyld har jeg hæklet en lille flakon, som kattene kan ligge på, når badeværelsesgulvet lokker. Jeg har klippet et lagen i strimler og hæklet en enkel flakon - måske kaldes det i virkeligheden et tæppe?! 

Bølle tog godt imod tæppet, men det skulle lige ruskes og dræbes først.


Da jeg sad og hæklede på flakonen/tæppet kom min mand forbi og spurgte om jeg var oppe at slås med hækletøjet. Det ser nok heller ikke godt ud, når man som jeg, holder på hæklenålen som var den en møg-greb og så lige med hæklenål nr. 10.

11 kommentarer:

 1. Sikke en modtagelse det tæppe har fået :D Billedet er godt taget - kan ligesom fornemme hele bevægelsen :D

  SvarSlet
 2. Her hos os hedder det "en sød kat er en død kat" selvom vi nu er meget glade for katte :) det er vældig smart det der med at klippe f.eks. et lagen i stykker og hækle af det, tror det må prøves en dag :)

  /Rikke

  SvarSlet
 3. Godt Bølle fik slået det tæppe ihjel - tænk hvis det pludselig sprang på ryggen af ham - akkurat som sofaen noglegange gør ved mig.

  SvarSlet
 4. Har du aftalt med katten, at den kun må ligge på flakonen ? For næste gang løbe tøjet er der, lugter det måske bedre end flakonen Hi hi hi .....

  Men god ide, lige at lave sådan en til katten.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Hahaha, det var lige morgenens bedste historie!

  SvarSlet
 6. He he super billede. Dejligt med dagens grin.
  Jeg tror vi holder på hæklenålen på samme måde;0)

  SvarSlet
 7. Håber katten fik dræbt det tæppe, så det ligger stille. Meeen mon ikke løbetøjet med sin "duft" er bedre, næste gang det ligger der.

  Kan en klæberulle ikke klare hårene på tøjet??

  SvarSlet
 8. Hvor er han fin. Rigtig god idé - herhjemme mister i også jævnligt tøj, tæpper og sofaer pga. uldtotter über alles. Jeg må lære at hækle en dag...

  Mvh Maria, Hamsterperspektivet

  SvarSlet
 9. hahaha dræber-mis :) Men fedt tæppe og en god idé .... men tvivler på at løbetøjet kan være i fred, hvis det fortsat lander på gulvet ;)

  SvarSlet
 10. He he, ja det tæppe er nu dødt!
  Jeg vil tillade mig at kalde din flakon et tæppe, på grund af størrelse og det faktum at det rent faktisk ligger på gulvet:)
  Skøn kat.
  Stine:)

  SvarSlet
 11. Herligt billede - det er en stor mus, han har fanget der! Håber han holder sig til tæppet for fremtiden, selvom jeg ikke er så optimistisk...
  Vores kat har også en vane med at skulle slås med ting, og til jul gik han helt amok på nogle filtede fluesvampe, så tror jeg dropper at lave filtet påskepynt, selvom jeg var så betaget af dine smukke enkle harer, som Karen Klarbæk viste på sin blog.

  SvarSlet