lørdag den 19. marts 2011

Solskin og en Tilda katSikke en smuk lørdag morgen. Solen skinner og dagen byder velkommen til at bliver brugt til noget dejligt.
Det er tid til at finde alle de skønne forårs-pynterier frem og ikke kun nøjes med den spæde forårs-pyntning. Nu skal den ha' hele armen.

Ja humøret er så højt, at selv ikke det lorte-etui fra bogen "Flower Power Patchwork", der endte i skraldespanden, kan ødelægge mit humør.Ok indrømmet, det irriterer mig at jeg ikke kunne løse etui-udfordringen. Faktisk syede jeg etuiet, som et sy-etui, men da jeg ville lukke etuiet med indhold i, så var flapperne simpelthen for korte (og krævede derfor ekstra gode motoriske evner - og dem er jeg ikke ligefrem begavet med). Etuiet røg direkte i skraldespanden, for jeg nægtede at bruge mere tid og flere materialer på det. Selvfølgelig kunne jeg sy et nyt etui og lave de konstruktionsmæssige ændringer, som jeg mener, der er behov for, men gejsten forsvandt..... måske en anden gang?!3 kommentarer:

 1. Hejsa Lene...Nej hvor er du sød det vil jeg rigtig gerne så må vi se om jeg kan finde ud af det :-)Sig endelig til hvis jeg har noget du kan bruge.Kram Else

  SvarSlet
 2. Nej lorte-etuier er ikke værd at samle på :) (smiler lidt af det nye ord; lorte-etui)
  Hrm... men god fornøjelse med næste projekt :)Mette

  SvarSlet
 3. Hej Lene

  Tusind tak for en rigtig hyggelig syaften hos Modestoffer tirsdag aften. Gæder mig til vi skal ses igen.
  Men øv øv med det lorte-etui, du må selv igang med at designe et nyt.
  God søndag til dig.

  Kærlig hilsen Gitte.

  SvarSlet