søndag den 27. marts 2011

Jeg er også blevet luftet...

..til Håndarbejdsmessen i Middelfart, hvor jeg mødtes med Dorthe og Karen. 


Og her er dagens fangst.

1. Havblik garn fra Tante Grøn -det er de mest lækre farver der findes i garnet fra Tante Grøn.

2. Hæklebogen Gourmet Crochet, som var en gave fra søde Dorthe.

3. En Sewline lim-dims - ved ikke helt hvad jeg skal bruge den til endnu, men har længe gerne villet eje en.

4. Et par stof-stykker, som skal bruges til et helt bestemt projekt, der ikke lige nu kan afsløres.

5. To perlemors-knapper - også fra Tante Grøn. Jeg samler på knapper og har da også glemt at fotografere et ark vintage knapper - de har allerede fundet deres plads. 

6. Bogen Tasty Crochet har jeg fået lov at låne med hjem af Dorthe (pssttt der er en fin give away på hendes blog).

7. Seks nøgler Eco garn fra Modestoffer i Vejen. Vil liiige nævne, at der er flyttesalg og vildt gode tilbud i butikken.

Men tro nu ikke at det var slut med lækkerierne, for jeg mødtes også med Karen og hun havde en gave med til mig. Hun er da bare for sød.

Bogen "Fra mig til dig" er bare så lækker og inspirerende. Og de skønne flag, i lækre farver, er lige så lækre. For pokker hvor ville jeg gerne kunne hækle dem selv, men så er det jo godt at Karen har forsynet mig med nogle (har dem også i rød).

Med hensyn til Håndarbejdsmessen, så var det en fantastisk oplevelse. Masser af inspiration og søde mennesker. Det var ikke tilladt at fotografere ret mange steder, men hos Tante Grøn fotograferede jeg disse tæpper, så jeg kan huske den fine kant-afslutning og de flotte farver. 


 


Hos Garniture mødte jeg Trine Bertelsen. En strikke-, hækle- og garn-designer, der arbejde i de lækreste farver og mønstre.
Så blev dette indlæg da også langt nok og søndagen venter på at blive brugt til dejlige kreative udfoldelser og måske lige lidt kage-bagning - for søndag er da obligatorisk kage-dag ikke ?

1 kommentar:

  1. Bare vi snart skal afsted igen - du er bare så dejlig ;.)

    SvarSlet