torsdag den 28. februar 2013

Å for... (opdateret)

...åreknuder
ikke fan heraf, men

franske knuder er en helt anden sag.
hø hø man kan vel altid vende det sin egen fordel, 
når bogstaverne i legen driller ;D

Ville lavet et hurtigt lille broderi med franske knuder her til formiddag og tjekkede inspiration tidsrøveren (aka Pinterest). Fandt en masse afsindigt smukke håndarbejder, ville så også lige google i al almindelig og blev smaaaaask forelsket i dette billede. Nu er al lyst til at lave et lille broderi forduftet, men der ER bare ikke tid til at lave et så stort arbejde......hmmmm what to do? Jeg VED at broderiet vil havne i mine drømme og jeg vil ikke kunne slippe det. 

Måske opdateres dette indlæg med et lille fransk knude-får ellers vil jeg sige TUSIND TAK til hende her for den sjove idé til blog-legen. Det har været mega sjovt, men det var nu ret træls, da influenzaen ødelagde "systemet" for mig. Legen gav mig masser af inspiration til at komme få lavet nogle af de ting, der blot ryger på to-do-listen, så igen TUSIND TAK.

Jow det blev skam til et par knuder og nøj hvor det drillede. Jeg kæmpede med formen og sådan nogle franske knuder er jo ikke til at pille op. Knappen dækker da også over en ekstrem grim fejl ;D.


Hvad jeg skal bruge det "lille" (6x5 cm) får til ved jeg faktisk ikke.....lige nu ryger det i broderi-kassen og så må vi se om jeg får lavet noget brugbart ud af det, men lur mig om jeg kan holde ud af ha' det ufærdige projekt til at fylde i hovedet. Kender I det? Nogle gange skal tingene simpelthen færdig-gøres for at skabe plads til nye projekter....og jeg mener ikke kun i fysisk forstand, men også mentalt.

6 kommentarer:

 1. Sikke da nogle lækre får, kan godt forstå at du forelskede dig i dem :-) Tak for legen :-)

  SvarSlet
 2. Hvilket fantastisk billed. Det kan jeg godt forstå du har forelsket dig i. Tak for legen og de mange ideer du har givet videre :)

  SvarSlet
 3. Så fint et lille får :o)

  SvarSlet
 4. Åh det lille får må da gerne flytte ind her hos mig :)

  Hvilken tråd har du brugt til de franske knuder ?

  Knus Lis

  SvarSlet
 5. Det er da bar det fineste lille får. Jeg må vist lige undersøge, hvordan man laver franske knuder. Det ser virkelig fint ud.

  SvarSlet
 6. Det var da et fantastisk indlæg du fik lavet med Å :o)
  Og jeg kan kun sige.. Årh hvor er det kært det lille får. Sikke en tålmodighed du har - jeg hader franskeknuder, men for pokker hvor er det smukt.

  Ha en dejlig søndag fyldt med solskin.
  Kh Lise

  SvarSlet