torsdag den 25. oktober 2012

Fra vræl til jubel

I går vrælede jeg over en død computer. I dag jubler jeg over at der er kommet liv i dyret (...altså ikke min mand, men computeren). Billeder kommer senere...ikke af computeren, men af krea-sager, for dagens program er temmelig stramt ;D.

Jeg skal til Vejle og har en date med en hormon-spiral.....hmmmm jeg er ikke glad, men er jo nødt til det, når lægen siger, at det er det bedste bud på behandling/forebygning af migrænen. Alt i min krop skriger "nej tak"....man er vel høflig..hi hi....., men fiat'en hives i gang og jeg tøffer inden længe mod Vejle. Hvorfor valgte jeg ikke Kolding, så kunne jeg jo liiige slå et smut forbi min yndlings-butik: Panduro Hobby. Ok der er jo også en Panduro Butik i Vejle, men Kolding-afdelingen er bare noget helt særligt....pga. de ansatte.

Håber senere at kunne få up loaded et par billeder af gårsdagens projekt: hvor jeg syede Tilda dådyr (de kan ses live i Fredericia på Krea-messen hos Panduro Hobby's stand)

PS. Inden jeg futter afsted, skal jeg lige ha' fundet yngste-katten, der har været væk siden i går.....åhh hvor kan det give ondt i maven, når han ikke kommer til sædvanlig tid.....og han er altid så sulten og aldrig langt fra madskålen. Måske er han lukket inde i naboens garage....det er sket før....eller måske er han bare på langfart?

3 kommentarer:

 1. Pyh ha, det lyder ikke sådan rigtig rart!
  Ud over det med computeren selvfølgelig. Gid det var min der var vågnet op til dåd...

  Held og lykke med det. Håber det viser sig effektivt mod migrænen :).

  Kh maj

  SvarSlet
 2. Jeg håber du finder den lille udbryderkonge/kat, så du kan få ro på sjæl og krop når du er i Vejle.

  Har du syet hjortene fra Tilda? Sad og savlede over dem igår aftes. De er så søde. Glæder mig til at se dem imorgen. Jeg kommer også til Kreativ messe. Så vi ses bestemt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Hormonspiral mod migræne, der kan man bare se; håber det virker efter hensigten.
  God tur til Vejle og pøj pøj med det

  SvarSlet