lørdag den 26. februar 2011

Multi-nålepude

Jeg syr på livet løs, så stoffer, tråde knapper og andre herlige sager nærmest flyver om ørene på mig. Jeg skal jo være klar med en GIVE AWAY her på bloggen. Ærlig talt er jeg begyndt at tvivle på om jeg nu også kan være med, når jeg ser alle de fine sager rundt om i blogland. Da jeg så sad der ved bordet og var ved at miste overblikket og rodede rundt efter sømometer, nåle og andre remedier, kom jeg da lige i tanke om en multi-nålepude jeg havde set hos fru melgaard. Alle de andre sager, blev simpelthen fejet af bordet og jeg gik i gang med at sy en multi-nålepude. Ok jeg har ikke syet den som fru Melgaard - gad nemlig ikke lige starte computeren og tjekke detaljerne ud, så jeg free stylede lige lidt. Farverne er valgt ud fra den fantastiske inspiration man kan finde hos Susi (stoffet er et Green Gate viskestykke, er måtte lade livet). Måske syr jeg en filt-cirkel på toppen af kuben? Men nu kan jeg da finde mine sy-remidier og fortsætte arbejdet på den kommende GIVE AWAY.

Min dejlige kande fyldes flere gange om dagen, så jeg ikke tørster, og skålen fyldes gerne med kiks eller frugt.

Jeg kunne godt ha' valgt flere inddelinger på kuben, men lavede en liste over de umiddelbare sy-remedier, som jeg altid roder rundt efter og dette blev resultatet:


3 kommentarer:

 1. Holda op hvor er den bare genial :-) og så gør det jo heller ikke noget at den er smik at se på :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot:) og brugbar;). Glæder mig til at se hvad det er du går og arbejder med.
  Ha en god aften.
  Vh. Louise

  SvarSlet
 3. Nøj nøj....den er godtnok fin.
  Og sikke fin din blog er blevet her med det nye navn.
  Øv hvor er det længe siden jeg har været på blogtur. Al for meget tid er gået med messer og isætning af vinduer + bytte værelser for børnene.

  Karen

  SvarSlet