mandag den 5. december 2011

Stik mig en krokodille

...eller bare en kur mod den pokkers migræne.

billedet er lånt her og sådan behandlede egypterne migræne...?!
Migrænen startede i fredags, men kunne holdes nede med medicin, indtil i går aftes....heldigvis fik jeg da julehyggen med min dejlige søster og hendes familie med inden jeg måtte overgive mig til sengen og bræk-baljen. I dag føles det så som om jeg er kørt over af en damptromle og jeg er helt svag i knæene. JEG HADER MIGRÆNE! Og er ved at være klar til migræne-specialistens tredje forslag......

1. forslag: Få et barn mere og der er fifty fifty chance for at migrænen forsvinder (nu har egen læge frarådet mig at få flere børn af fysiske grunde og jeg er steriliseret, så det er ikke en mulighed)
2. forslag: Håbe at jeg kommer tidlig i overgangs-alderen og migrænen vil forsvinde (min migræne er hormonel betinget og jeg er følsom overfor dufte, specielt hyacinter og syrener)
3. forslag: Få fjernet min livmoder....og nej jeg kan slet ikke overskue at der skal fjernes noget...skørt, men det bliver absolut SIDSTE udvej....og jeg er alligevel ikke helt klar, så jeg prøver mere medicin.

Dette var en migræne-specialists konklusion, da jeg for mange år siden var henvist til sådan én, efter at ha' været indlagt på sygehuset. Jeg fik en VOLDSOM "hovedpine", og vagtlægen mente, at jeg havde en blodprop i hjernen. Da det heldigvis ikke var tilfældet, var migræne jo en mulighed. Og det viste sig da også at være migræne, som jeg åbenbart var disponeret for og en p-pille-behandling havde vækket til live (p-pille-behandlingen var tidligere egen læges første bud på behandling for et bryst, der hævede til dobbelt størrelse?!?! Det viste sig siden hen, at det var en cyste...og OMG det gjorde nas, da den bristede af sig selv)

Undskyld den lange smørre, men for pokker, hvor er jeg træt af migræne og den efterfølgende "flad-hed". Dagens planer er gået i vasken, men jeg har nu ikke tænkt mig at skumle over det hele dagen, men i stedet glæde mig over en omsorgsdag med stearinlys og sofa-hygge....jeg kan jo stresse i morgen ;D.

4 kommentarer:

 1. Av av av. Har ikke selv migræne, men det må godt nok ikke være sjovt at kaste op, fordi det gør ondt.
  Min søster døjer også med at hun får migræne af p-piller, så det er åbenbart ikke ualmindeligt.

  God bedring. Pas på dig selv i dag.

  SvarSlet
 2. Jeg ved ikke hvordan det er, da jeg aldrig har prøvet, men det lyder godt nok hårdt! Jeg håber du kommer på højkant igen snart - du ønskes i hvert fald god bedring herfra! Øv er selv begyndt at mærke alderen trykke og kan mærke forstadier til forslag 2. - men jeg syntes nok ikke det haster :), men forstår hvis du gerne vil derhen hurtigt!

  SvarSlet
 3. Øv øv, rigtig god bedring til dig. Jeg døjer selv med migræne en gang om måneden, altså også homonel. Jeg kaster dog ikke op, men må som regle også overgive mig til sengen for nedrullede gardiner :(
  Tanker til dig.
  Kh

  SvarSlet
 4. Ih hvor træls. Håber dit hoved letter så du bliver fit for fight igen. Ind i garagen med damptromlen igen

  SvarSlet