fredag den 9. december 2011

Kom skal vi ikke smide bukserne?

...sagde jeg med glimt i øjet til min mand i går aftes.

Og han så helt glad og forventningsfuld ud, for når jeg vil smide bukserne, så betyder det....ikke noget frækt, for dette er en stueren blog......nej det betyder; "ej skal vi ikke lukke verden ude, smide bukserne, smutte under dynerne, spise guf og se en film?"


Mens vejret ruskede og æbleskiverne blev lunet, så gjorde jeg klar til at vi kunne se filmatiseringen af min yndlingsbog over alle bøger i hele verden: Himlen over Montana af Nora Roberts.

Jeg elsker den bog og har læst/hørt (på lydbog) den en trilliard gange og er klar til endnu en runde.......for filmen var det rene SKOD. Spild af overstadige forventninger eller hvad? Nej forventningens glæde var jo dejlig nok, men filmen var helt forkert....måske fordi jeg har indspillet den i mit eget hoved...og er det ikke hørt før, at en filmatisering ikke lever op til bogen?

Alligevel ødelagde det ikke hyggen og jeg fik begyndt på noget hækleri, som jeg ikke kan afsløre lige pt., men mønsteret er super-godt og kan bestemt anbefales (senere).

6 kommentarer:

 1. Ja man skal nok se filmen inden man læser bogen ;0) Læser også gerne bøger fra denne forfatter, jeg synes altid de fanger med det samme og bøgerne er ikke til at lægge fra sig før man er færdig.
  Kender ikke Himlen over Montana

  SvarSlet
 2. Er det den, hvor de strander i en snestorm og den unge mand dør, den unge enke bliver i Montana med sit barn, og senere finder ud af at hun elsker sin mands far?????? den elsker jeg også, Jeg må se den film, selv om den er forkert, det er film tit :-)) Jeg vidste ikke at den var filmet. Tak

  SvarSlet
 3. Julie: LÆS BOGEN og du vil elske den.

  Mia: nej det er ikke Bag Oregons bjerge, som er min anden yndlingsbog.

  SvarSlet
 4. Jeg har lige googlet den, men kan ikke finde den. Må prøve biblioteket.
  Jeg har lige sendt dig en mail

  SvarSlet
 5. Det er altid sådan med film man elsker at læse, de er ikke som inde i vores hoved, så kan sagtens følge dig.

  Må vist også igang med at læse den bog.

  God week-end til dig.


  Guf er slik, ikke æbelskiver også i sengen !!! tsk tsk...


  kh. Lis

  SvarSlet
 6. Du har ret, den hedder Bag Oregons bjerge, så må jeg ha fat i den anden og få den læst. lyder spændende.
  God Weekend

  SvarSlet