tirsdag den 13. december 2011

Øhh hvad er det nu de hedder....


Nogle gange er jeg altså bare helt blank.....ja det er måske ikke det klogt at indrømme, men når hjernen er som "grød" af alt for meget medicin (specielt migræne medicin og oxcycontin er slemme), så kan jeg altså ikke altid lige finde det rette ord for tingene.

Sådan var det også den anden dag, da jeg ville forklare om noget om et hækle-projekt, der skulle på disse her dimser, som er ude i nichen og som vi hænger tøj på og så har de sådan en lille metal-krog-ting. Min mand kiggede undrende på mig og sagde; "mener du bøjler?" Nåårrrhhh ja det er jo dét de hedder ;D.

Jeg har sådan en flok, som jo kunne blive fine med lidt hækleri....

5 kommentarer:

 1. Hehe... Ja, der kan jeg godt være med... Men ret skal være, jeg er også én af de mange, der lider af migræne. Måske det kan være min undskyldning fremover ;)

  SvarSlet
 2. du er ikke alene om at glemme :)

  SvarSlet
 3. Du er altså ikke ene om at glemme. Bare rolig, det sker også her hos mig.
  Foreksempel at sætte skærerbrættet i køleskabet efter brug ??? øhh ja det har jeg gjort.

  Men ja, de kan blive fine og ens egne med lidt hækling eller strikning.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Jeg kender det godt (: mit er så bare bivirkninger fra borrelia og undertrykhovedpine sammen med en masse forskellige piller, så det går nok desværre ikke væk, men så er godt at man kan få en masse sjov ud af det :) min mor plejer at hygge sig gevaldigt når jeg står og mumler underlige ting i et forsøg på at huske hvad tingen hedder

  SvarSlet
 5. De vil bare blive så fine tilsat lidt hækling :o)

  SvarSlet