lørdag den 3. december 2011

Mønster færdig-skrevet, TJEK


 Juletiden er jo også en tid med tjek-lister og jeg kan godt li' lister...eller i virkeligheden kan jeg bedst li' TJEK-delen.

Ud over jule-listerne, så har jeg jo også et par ekstra lister liggende. Ét af punkterne var at få færdig-skrevet syvejledningen til det tre-fløjede hækle-etui OG DET ER HERMED KLARET og mønsteret er muligt at købe for 25 kroner og denne gang er det som pdf-fil (tak søde søs, for lige at få mig over den "hurdle"). Er du interesseret, så send mig en mail. De øvrige mønstre er også mulige at købe som pdf-filer (har stadig kopier liggende fra julemarkedet, som kan købes for 25 kroner + porto)

Nu mangler jeg så bare lige at få færdig-skrevet mønsteret til pro knit etuiet. Havde egentlig deadline på søndag, MEN jeg har lavet nogle forbedringer på etuiet og vil lige sy et etui, så håber at dem, der gerne vil købe mønsteret, har lidt mere tålmodighed.

Og så må jeg indrømme, at jeg er ramt af de mange måneders bekymringer. For mange år siden havde jeg en voldsom depression og dér skal jeg ALDRIG hen/ned igen, så nu vil jeg passe lidt bedre på mig selv, så derfor tager tingene altså længere tid (har fået af vide, at har man først haft en depression, så ændres noget kemi i hjernen og man er disponeret for lettere at blive ramt af depression igen???? Uanset om det er sandt eller ej, så er det jo en udemærket "trussel", så man husker at passe på sig selv, ikke?).

5 kommentarer:

 1. Sender varme tanker og knus til dig.
  Husk at passe på dig selv, min pige. Vi andre kan ikke gør det for dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Sender dig også lige en mail :-)

  SvarSlet
 3. Hej Lene
  Jeg synes det er SÅ sejt, at du har alle disse projekter, og hver gang jeg tjekker, er du altid i gang med noget nyt og spændende! Mit mål er at kunne gøre det samme på sigt :)Dog kender jeg intet til regler på området endnu.
  Sejt, at du har lavet mønster! Det ser SUPER flot og prof ud!

  SvarSlet