onsdag den 9. november 2011

Tilda-nisse....

i en ikke-lyserød stil.

Er haren ikke bare for sød?Nissen skal med på julemarkedet og bliver han ikke solgt, ja så ta'r jeg ham gerne med hjem igen.(tænk at han koster omkring 300 kroner at sy......blot i materialer)


Efter "hug en hæl og klip en tå"-episoden i går, måtte jeg jo i stofkasserne for at finde brunt bomuldslærrede og det lykkedes (men Tilda bomulds-stofferne er bedre at sy i, blødere = pænere syning). TAK for alle de gode råd i går....har nu en idé om at strikke et par lange strømper til en nisse.....skal altså bare lige lære at strikke).


Mit uheldige klip med saksen, var ikke den eneste katastrofe i går. Jeg har købt noget rigtig fint julestof hos STOF2000 (da jeg var til messe i Fredericia), men det smittede af ved berøring og farven føltes lidt klistret. Jeg vaskede stoffet og det så ud til at være ok, MEN jeg tog gruligt fejl. Julestokken* på ovenstående billede viser måske ikke helt så tydeligt afsmitningen, men det er virkelig tydeligt og TRÆLS. En ny julestok må komme i sækken senere (på billedet har jeg lagt en træ-julestok i)

* og da jeg opdagede afsmitningen og min hænder var lyserøde, blev jeg skisme så sur, at jeg stak strikkepinden igennem stoffet...det ses i buen.

5 kommentarer:

 1. Han er super skøn ;0) Det er møg irreterende når man kommer til at stikke igennem stoffet.
  Jeg bruger en blomsterpind i træ og så den flade side.
  Jeg er også igang med tildanisser, mangler lige Fru nisse inden de kommer på bloggen ;0)

  SvarSlet
 2. Hvor er han bare fin.
  Sikke et arbejde og så når det driller.

  Håber du finder noget nyt stof til stokken.

  Ha´en dejlig dag.

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Super fin er han din nisse ...
  har kigget på ham i Panduro men endnu ikke fået ham købt ... måske inden jul? ;0)

  SvarSlet
 4. Det er en flot nisse du har lavet. Hold op hvor har du bare haft problemer med at få ham færdig, men godt du er så kreativ, at det lykkedes for dig alligevel.

  Tænk jeg var sikker på du kunne strikke, men det kan der jo heldigvis laves om på, når du er klar.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Det var da bare mere end øv ned den fejl i går men hvor er nissen blevet flot... måske man skal kikke lidt nærmere på ham i Panduro.

  SvarSlet