søndag den 13. november 2011

Re-design julekort

Re-design ny-indkøbte eller gamle julekort.

Jeg er ret besat af tanken om at få brugt mine gamle julekort (altså ikke dem jeg har fået, men dem jeg har for-købt mig på i januar-udsalget).

Men selv om jeg er besat ;D og drømmer om kreationer a la Tusindfryds stil og  a la Stine Hoelgaard, så mangler jeg modet, tiden og den der fine tape, som jeg ser brugt flittigt i blogland. (men jeg kommer jo ikke så meget ud og der hvor jeg kommer, har jeg endnu ikke set tapen).

Nå......det var jo så disse her julekort.
Jeg har bevæget mig ud i at hækle en ganske enkel fastmaske-kant rundt om kortene og kan faktisk godt li' den enkle stil.* Drister mig nok til at bruge en knap, glimmer eller 3-D-liner, men lige nu er jeg tilfreds.....hmmm lad os se hvor længe det varer...måske løber tiden fra mig og kortene forbliver enkle.


 Kortene er i øvrigt fra REMA1000.

*sjovt, at jeg personligt er til den enkle og rustikke stil, men min krea-hjerne bejler til det vilde og sjove. Jeg beundrer de kreamaner, der tryller med bånd, farver og skøre sammensætninger. Føler mig kedelig, men er det enkle udtryk = kedelig og ikke god nok?

9 kommentarer:

 1. Hvor er de fine! Og den hæklede kant giver et personligt touch :-) Jeg vil forsøge at kigge forbi din stand

  SvarSlet
 2. God idé - de er rigtig fine :o)

  SvarSlet
 3. Jeg synes de er rigtig søde (: ikke kedelige, men fine og enkle uden at være for meget.. Jeg kan nemlig personligt bedst lide lidt mere enkle men veludførte ting (:
  Kvalitet frem for kvantitet ;)

  SvarSlet
 4. Jamen jeg er lidt lige som dig så.. Synes dine kort er flotte med det enkle udtryk, og derfor behøver man jo ik være kedelig... ha ha..
  KH Iben

  SvarSlet
 5. De er da bare så flotte...elsker den hæklede kant selvom jeg aldrig bliver vild med den hullemaskine haha...

  SvarSlet
 6. De er bare fine. Det er så smukt og anderledes med den hæklede kant.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Den kender jeg godt. Ville helst lave shabby/romantik men ender altid med noget andet, men dine kort er så skønne som de er.

  SvarSlet
 8. syntes det er blevet rigtig fint!
  less is more :)

  SvarSlet
 9. Hej Lene

  Skønne julekort, og rigtig god ide, den må jeg prøve af, har forfærdelig mange gokart-kort liggende i kommoden, som kunne få lidt juleglimmer a la hæklerier på sig.

  God dag, Stine:)

  SvarSlet