torsdag den 24. november 2011

NU STOPPER DET BARE...

...ELLER JEG SKRIGER FRA NU AF OG ALTID!!!!!!!!!

Odense siger at drengens hjerte er fint, men Esbjerg er ikke enig? Mandag er der arrangeret en haste ultralyds-skanning ved en hjerte-specialist fra Skejby (han kommer til Esbjerg alligevel og drengen bliver presset ind, da det skal tjekkes hurtigt???!!!!!). Noget med en hjerteklap....jamen jeg forstår jo ikke en meter af det hele. Hvordan kan én specialist konstatere at hjertet er ok og så viste testen i dag, at der er nogle udslag, som ikke bør være? HOLD NU OP OG LAD DRENGEN HA´ DET GODT (skriger jeg mod hvem? hvem bestemmer?). Jeg tror ikke, at det er alvorligt, men for pokker da osse. Hjælper det hvis jeg ligger mig ned og skriger og sparker? Stopper det så?

Jeg er gal og træt og det brænder bag øjenlågene. Kan da slet ikke koncentrere mig om noget som helst. Snupper en cola og skider på afhængigheden OG vil forkæle sønnen til han bliver helt umedgørlig. En plan? Tjahhhhh

6 kommentarer:

 1. Skrig bare hele weekenden, men jeg tror det var bedre om i foretog jer noget helt andet som kunne lede tankerne væk.
  Og hvis det kan være en lille trøst så er det : er det noget Skejby er gode til, så er det netop hjertefejl.
  Held og lykke med det

  SvarSlet
 2. Øv, det lyder da ikke godt, og kun til at blive frustreret af at lægerne siger noget forskelligt.
  Har selv lige været igennem et mindre forløb, hvor mødet med 4 forskellige læger, fik mig til at indse, at jeg selv skulle tage den endelig beslutning. Man skal ligesom selv være lidt af en ekspert på sygdomsområdet.
  Øv, og det er bare ikke i orden, at I skal være forvirrede, fortvivlet .... Jeg ville slå hårdt i en pude, og måske tjatte lidt til en af lægerne;))

  Knus Stine

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare øv for jer. Når det gælder ens børn går det rent ind. Håber du kan finde noget energi og give lægerne kamp til stregen - vær kritisk, stil spørgsmål og kræv grundige svar. Held og lykke med det. Kh Helle

  SvarSlet
 4. Hej søde - jeg tror vist vi snart skal have en date :-) skod pis og meget lort !!! Jeg føler som altid med dig og dejlige dreng. Husk at nyde weekenden du skønne kvinde.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 5. Puha, jeg mangler ord.
  Et kan jeg dog sige. Jeg har erfaringer med hjertelæger i Skejby og kan sige at de ved hvad de snakker om. Så godt der kommer en ekspert på.
  Intet hjælper lige nu, men sender dig alligevel mine bedste tanker

  SvarSlet
 6. Ja man er så frygtelig sårbar netop når det kommer til ens børn. Sender en masse varme herfra og ønsker jer det bedste.
  PS: Skejby-lægerne er dygtige.

  SvarSlet